Povezane vesti
„Nešto mi fali i ne mogu da provalim šta“: Gastoz otvorio dušu nakon zatvora na Tajlandu
Nova 05.07.2024
Popularni reper Nenad Marinković Gastoz nedavno je deportovan u Srbiju nakon dva meseca provedenik u zatvoru na Tajlandu. Kako sada kaže, ovo hapšenje je ostavilo veliki trag na njega, te ne može da se vrati u normalu nakon svega što je proživeo. „Uh… »
"Tripujem se, osećam se kao neki umorni list" Gastoz otvorio dušu posle zatvora na Tajlandu, ne može da se oporavi od svega
Kurir 05.07.2024
Popularni reper Nenad Marinković Gastoz nedavno je deportovan u Srbiju nakon dva meseca provedenik u zatvoru na Tajlandu, a kako sada kaže, to je ostavilo veliki trag na njega, te ne može da se vrati u normalu nakon svega što je proživeo. - Uh, imam… »
"Treba mi prostora, a vreme ide": Gastoz poveo dva meseca u zatvoru na Tajlandu, vratio se za Beograd, a sad priznao šta ga…
Blic 04.07.2024
Bivši rijaliti učesnik Nenad Marinković Gastoz pre nekoliko dana vratio se u Srbiju nakon što je dva meseca proveo u zatvoru na Tajlandu. Gastoz je po povratku u Beograd rekao da će detaljno objasniti šta se desilo i kroz šta je sve morao da prođe, ali… »
Vesti dana »

Protest "Indeks je jači od pendreka": Ispred Palate pravde i Sektora unutrašnje kontrole MUP-a prosuta farba
NIN pre 2 satajoš 53 povezane

Tektonski udar usred Evrope! Pala još jedna francuska vlada, Makron ima tri opcije na stolu! Sprema se haos!
Kurir pre 33 minutajoš 32 povezane

Policija u novosadskom Rektoratu zbog sastanka sa rektorom, deo zaposlenih ne želi da uđe
Beta pre 9 satijoš 19 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i kratkotrajnom kišom, nevreme u Banatu i jugozapadu
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 36 povezanih

Komesarka Marta Kos: U Beogradu postoji problem i građani imaju pravo na protest
Euronews pre 19 minutajoš 22 povezane