Повезане вести

„Нешто ми фали и не могу да провалим шта“: Гастоз отворио душу након затвора на Тајланду

„Нешто ми фали и не могу да провалим шта“: Гастоз отворио душу након затвора на Тајланду

Нова 05.07.2024
Популарни репер Ненад Маринковић Гастоз недавно је депортован у Србију након два месеца проведеник у затвору на Тајланду. Како сада каже, ово хапшење је оставило велики траг на њега, те не може да се врати у нормалу након свега… »
"Трипујем се, осећам се као неки уморни лист" Гастоз отворио душу после затвора на Тајланду, не може да се опорави од свега

"Трипујем се, осећам се као неки уморни лист" Гастоз отворио душу после затвора на Тајланду, не може да се опорави од свега

Курир 05.07.2024
Популарни репер Ненад Маринковић Гастоз недавно је депортован у Србију након два месеца проведеник у затвору на Тајланду, а како сада каже, то је оставило велики траг на њега, те не може да се врати у нормалу након свега што је… »
"Треба ми простора, а време иде": Гастоз повео два месеца у затвору на Тајланду, вратио се за Београд, а сад признао шта га…

"Треба ми простора, а време иде": Гастоз повео два месеца у затвору на Тајланду, вратио се за Београд, а сад признао шта га…

Блиц 04.07.2024
Бивши ријалити учесник Ненад Маринковић Гастоз пре неколико дана вратио се у Србију након што је два месеца провео у затвору на Тајланду. Гастоз је по повратку у Београд рекао да ће детаљно објаснити шта се десило и кроз шта је… »

Вести дана »