Povezane vesti
Svet pre civilizacije Fosili iz beogradskog Prirodnjačkog muzeja u Vršcu! Evo do kada će izložba biti otvorena (foto)
Dnevnik 05.07.2024
Kako je izgledao svet pre nego što smo mi zakoračili na ovu planetu? Kakve priče kriju fosili starih životinja i biljaka sa naših prostora i šta nam oni mogu reći o našoj sadašnjosti? Odgovore na ova pitanja, pronaći će posetioci gostujuće izložbe… »
Svet pre civilizacije: Fosili iz beogradskog Prirodnjačkog muzeja u Vršcu
RTV 05.07.2024
VRŠAC - Kako je izgledao svet pre nego što smo mi zakoračili na ovu planetu? Kakve priče kriju fosili starih životinja i biljaka sa naših prostora i šta nam oni mogu reći o našoj sadašnjosti? Odgovore na ova pitanja, pronaći će posetioci gostujuće… »
Nedeljnik 05.07.2024
Kako je izgledao svet pre nego što smo mi zakoračili na ovu planetu? Kakve priče kriju fosili starih životinja i biljaka sa naših prostora i šta nam oni mogu reći o našoj sadašnjosti? Odgovore na ova pitanja, pronaći će posetioci gostujuće izložbe… »
Telegraf 05.07.2024
Fosili nam pružaju uvid u evoluciju života, klimatske promene i geološke događaje koji su oblikovali našu planetu. Kako je izgledao svet pre nego što smo mi zakoračili na ovu planetu? Kakve priče kriju fosili starih životinja i biljaka sa naših prostora… »
Vesti dana »
Milenković: Nadam se da ćemo uspeti da donesemo sreću našim ljudima (video)
Sportski žurnal pre 26 minutajoš 28 povezanih
Studenti i građani protestovali ispred „Niš TV“: Ministru prosvete poruka da podnese ostavku
Južne vesti pre 16 minutajoš 35 povezanih
Veljanovski: „Od krnjeg Saveta REM-a ne može se očekivati da radi u javnom interesu“
Serbian News Media pre 51 minutajoš 82 povezane
Dijana Hrka prevezena u privatnu bolnicu na Novom Beogradu, oglasila se klinika
Sputnik pre 26 minutajoš 119 povezanih