Povezane vesti
Svet pre civilizacije Fosili iz beogradskog Prirodnjačkog muzeja u Vršcu! Evo do kada će izložba biti otvorena (foto)
Dnevnik 05.07.2024
Kako je izgledao svet pre nego što smo mi zakoračili na ovu planetu? Kakve priče kriju fosili starih životinja i biljaka sa naših prostora i šta nam oni mogu reći o našoj sadašnjosti? Odgovore na ova pitanja, pronaći će posetioci gostujuće… »
Svet pre civilizacije: Fosili iz beogradskog Prirodnjačkog muzeja u Vršcu
RTV 05.07.2024
VRŠAC - Kako je izgledao svet pre nego što smo mi zakoračili na ovu planetu? Kakve priče kriju fosili starih životinja i biljaka sa naših prostora i šta nam oni mogu reći o našoj sadašnjosti? Odgovore na ova pitanja, pronaći će posetioci… »
Nedeljnik 05.07.2024
Kako je izgledao svet pre nego što smo mi zakoračili na ovu planetu? Kakve priče kriju fosili starih životinja i biljaka sa naših prostora i šta nam oni mogu reći o našoj sadašnjosti? Odgovore na ova pitanja, pronaći će posetioci gostujuće… »
Telegraf 05.07.2024
Fosili nam pružaju uvid u evoluciju života, klimatske promene i geološke događaje koji su oblikovali našu planetu. Kako je izgledao svet pre nego što smo mi zakoračili na ovu planetu? Kakve priče kriju fosili starih životinja i biljaka sa naših… »
Vesti dana »

Poljoprivrednik Ćurčić: Traktore, parkirane oko Pionirskog parka ustupili članovi SNS iz Vojvodine
Nova pre 47 minutajoš 38 povezanih

Olenik: Svim šefovima železnica „Srbijavoz“ garantujemo lustraciju i krivičnu odgovornost
Novi magazin pre 52 minutajoš 24 povezane

uživo RAT U UKRAJINI Ruski napad u Donjeckoj oblasti: Poginula jedna osoba, 12 povređeno
Euronews pre 3 satajoš 19 povezanih