Povezane vesti
Penzioneri, ne nasedajte ako vam nude ovu pogodnost Nova prevara! Dolaze na vrata nude i tretmane sa magnetima
Dnevnik 05.07.2024
Penzioneri u Beogradu ponovo su na meti prevaranata! Ovog puta oni idu od vrata do vrata i predstavljaju se kao da su iz Ministarstva zdravlja. - Oprez za penzionere. Moguća prevara. Ljudi dolaze na kućnu adresu i govore da su iz Ministarstva zdravlja -… »
Oglasilo se Ministarstvo nakon tvrdnji pojedinih penzionera da su na meti prevaranata: Oštro osuđujemo ovaj vid prevare!
Kurir 05.07.2024
Nakon što su se na društvenim mrežama pojavile informacije da pojedini prevaranti varaju penzionere, za Kurir se oglasilo i Ministarstvo zdravlja! Podsetimo, korisnici društvenih mreža naveli su da pojedinci idu od vrata do vrata penzionera, govore… »
Penzioneri na meti prevaranata: Nude im tretmane magnetima i besplatan odlazak u banju, a ovo traže od njih! (foto)
Kurir 05.07.2024
Penzioneri u Beogradu ponovo su na meti prevaranata! Ovog puta oni idu od vrata do vrata i predstavljaju se kao da su iz Ministarstva zdravlja. - Oprez za penzionere. Moguća prevara. Ljudi dolaze na kućnu adresu i govore da su iz Ministarstva zdravlja -… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša gađali jajima sedište SNS-a – poruka protesta „I ja sam meta“
Južne vesti pre 2 satajoš 5 povezanih

U Somboru, Valjevu i Leskovcu organizovan prijem nove generacije vojnika na služenje vojnog roka
Blic pre 43 minutajoš 2 povezane

Ambasada Srbije u BiH poručila Konakoviću: Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Ako je Zverev veteran, šta sam onda ja: Đoković na obraćanju medijima posle meča sa Norijem
Danas pre 2 satajoš 2 povezane