Povezane vesti
„On je klevetnik i štetočina“: Nikola Jovanović najavio tužbu protiv Aleksandra Šapića
Danas 05.07.2024
Imajući u vidu da me i danas na konferenciji za medije napao, vređao i optužio da primam novac za kritiku gradske vlasti i njegovog rada, odlučio sam da podnesem tužbu protiv Aleksandra Šapića i da stanem na put njegovim lažima i štetnom… »
Jovanović najavio tužbu protiv gradonačelnika Beograda zbog klevete
NIN 05.07.2024
Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović najavio je da će podneti tužbu protiv gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića zbog toga što ga je optužio da prima novac da bi kritikovao rad gradskih vlasti. "Za sve što sam navodio… »
Nikola Jovanović: Šapić klevetnik i štetočina, idemo na sud
N1 Info 05.07.2024
Imajući u vidu da me i danas na konferenciji za medije napao, vređao i optužio da primam novac za kritiku gradske vlasti i njegovog rada, odlučio sam da podnesem tužbu protiv Aleksandra Šapića i da stanem na put njegovim lažima i štetnom… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 7 satijoš 11 povezanih

Policija privela muškarca kod Pionirskog parka zbog incidenta sa traktorom
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 61 povezana

Muftija Muhamed Jusufspahić: Nalazimo se u veoma bitnom trenutku, bitno uvažavanje međusobnih mišljenja
Insajder pre 27 minutajoš 51 povezana

Srbijavoz spreman da pokrene saobraćaj odmah nakon bezbednosnih provera vozova: Kontradiverzioni pregledi se privode kraju
Kurir pre 8 satijoš 34 povezane

MUP Srbije apelovao na novinare koji sutra izveštavaju s protesta u Beogradu da nose press prsluke
Radio 021 pre 39 minutajoš 34 povezane