Повезане вести
Путин никада није одбио да разговара са мном и обрнуто
Политика 05.07.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су поједини медији пласирали лажну информацију да је три пута хтео да разговара са председником Русије Владимиром Путином, а да је Путин то одбио. "То се никада није десило и… »
Вучић: Важни разговори са Грушком, ја сам покренуо питање муниције
Инсајдер 05.07.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је у петак 5. јула да је са замеником министра спољних послова Русије Александром Грушком у Београду имао важне разговоре и консултације, а да је једна од 23 теме била извоз српске… »
Са Грушком били важни разговори, лично сам покренуо питање муниције
РТВ 05.07.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је са замеником министра спољних послова Русије Александром Грушком у Београду имао важне разговоре и консултације, а да је једна од 23 теме била извоз српске… »
„Можда сам болесник, мајмун, лудак, психопата, али нећу бити председник ако докажете то за Путина“: Вучић одржао конференцију…
Нова 05.07.2024
Председник Србије Александар Вучић обратио се данас јавности како би реаговао на текст који је објављен у дневном листу "Нова", а у ком се описују његови односи са званичном Москвом. Вучић је и ову прилику искористио да каже… »
„Можда сам лудак, болесник, мајмун, али они су доказани лажови“: Вучић о тврдњама да је Путин три пута одбио да с њима…
Данас 05.07.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је током обраћања у Палати Србија да није истина да је три пута хтео да разгвоора са руским председником Владимиром Путином, а да је овај то одбио. Вучић је, говорећи да постоје… »
Одговор Нове.рс на Вучићево реаговање на текст о односима са Русијом
Н1 Инфо 05.07.2024
Лист "Нова" објавио је у данашњем издању текст под називом "Грушко брзо напустио Србију, Путин није хтео да се јави Вучићу" у ком су изнети детаљи састанка са замеником шефа руске дипломатије Александром Грушком. На те наводе… »
Вучиц́ открио о чему је разговарао са руским званичником
Вести онлине 05.07.2024
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је да је са замеником министра иностраних послова Руске Федерације Александром Грушком разговарао на 23 теме, међу којима је био и извоз муниције. – Ја сам покренуо питање извоза… »
Преко кога и када сам покушавао да разговарам са Путином Вучић о лажима опозиционих медија: Кажите и нећу више бити председник…
Курир 05.07.2024
Председник Србије Александар Вучић упутио је на свом Инстаграм налогу одговор и деманти на насловну страну "Нове", на којој је у први план написана суманута лаж да су "односи Београда и Москве нарушени због нашег оружја у… »
Председник Вучић: "Разговор са Путином никада није био одбијен"
Телеграф 05.07.2024
"Ми имамо традиционално добре, пријатељске односе и међусобно поштовање" Председник Србије Александар Вучић казао је данас да ниједан разговор са руским председником Владимиром Путином до сада није одбијен. "Никада се није… »
Вучић и Министарство спољних послова негирали да је руски званичник незадовољан напустио Србију
Радио сто плус 05.07.2024
“Све што је написано представља ординарну лаж”, написао је Вучич на друштвеним мрежама и додао да “Србија има веома коректне односе с Русијом”, те да приликом посете Грушка, 1. и 2. јула, није ни покушао да разговара с руским… »
Одговор председнику од „Нове“: Ништа од извињења, вратите се у уставне оквире и престаните да делите народ
Нова 05.07.2024
Председник Вучић огласио се синоћ и пре него што се на киосцима нашао нови број новина "Нова", како би прокоментарисао насловну причу у којој се наговештава дипломатски пораз његове политике “две столице”. Она је раније тог дана… »
Вести дана »
Данас се навршава 27 година од почетка НАТО агресије на СР Југославије
Бета пре 9 минутајош 11 повезаних
У Србији смена облака и сунца, понегде са слабом кишом: Највиша температура до 19 степени
Невсмакс Балканс пре 9 минутајош 9 повезаних
Рат за Кубу - да ли Трумп гура САД и Кину у директан сукоб
Блоомберг Адриа пре 19 минутајош 1 повезана