Povezane vesti
Novak iznenađen šta je Federer rekao o njemu, pa najavio veliki projekat za kraj godine
Nova 05.07.2024
Novak Đoković nakon povrede i operacije meniskusa uspešno nastupa na ovogodišnjem Vimbldonu. Putujte sigurni uz UNIQA putno osiguranje za ceo svet. Prošao je prva dva kola i nastavio pohod na osmu titulu na najčuvenijem turniru na svetu, a posle… »
Đoković o rodžerovom dokumentarcu: Iznenađen sam da je na lep način pričao o meni!
Hot sport 05.07.2024
Najavio je Novak i svoj dokumentarac Rožder Federer u prošlosti i nije na najlepši način pričao o Novaku Đokoviću, ipak, kako je vreme prolazilo tako je Švajcarac počeo da niže hvalospeve na račun Srbina. Federer je objavio dokumentarac pod… »
Đoković najavio svoj film: "Iznenađen sam da je Federer lepo pričao o meni"
B92 05.07.2024
Dokumentarac o Novaku Đokoviću je projekat koji se najavljuje i prolongira godinama, a dok čekamo na njega dobili smo onaj o oproštaju njegovog velikog rivala. "Federer: Poslednjih 12 dana" je dokumentarac u britanskoj režiji o poslednjih 12 dana… »
"Iznenađen sam!" Novak Đoković zatečen rečima Rodžera Federera, najavio veliku stvar!
Večernje novosti 05.07.2024
NOVAK Đoković sa velikim uspehom nastupa na Vimbldonu nakon operacije kolena, a tamo je na konferenciji pred treće kolo dobio jedno neočekivano pitanje, koje se tiče Rodžera Federera. Foto: Profimedia Jedna od tema u svetu sporta jeste i… »
Vesti dana »
U teškom, ali stabilnom stanju: Evo kako su dvoje povređenih posle mesec dana od nesreće u Novom Sadu
Kurir pre 1 satjoš 44 povezane
Sve zanima kakvo će vreme biti u decembru: Ristić objavio prognozu i definitivno počinje prava pravcijata zima
Mondo pre 5 satijoš 29 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Ruski napadi na Donjeck i Herson: Ima poginulih i ranjenih
Euronews pre 2 satajoš 24 povezane