Повезане вести

Новак изненађен шта је Федерер рекао о њему, па најавио велики пројекат за крај године

Новак изненађен шта је Федерер рекао о њему, па најавио велики пројекат за крај године

Нова 05.07.2024
Новак Ђоковић након повреде и операције менискуса успешно наступа на овогодишњем Вимблдону. Путујте сигурни уз УНИQА путно осигурање за цео свет. Прошао је прва два кола и наставио поход на осму титулу на најчувенијем турниру… »
Ђоковић о роџеровом документарцу: Изненађен сам да је на леп начин причао о мени!

Ђоковић о роџеровом документарцу: Изненађен сам да је на леп начин причао о мени!

Хот спорт 05.07.2024
Најавио је Новак и свој документарац Рождер Федерер у прошлости и није на најлепши начин причао о Новаку Ђоковићу, ипак, како је време пролазило тако је Швајцарац почео да ниже хвалоспеве на рачун Србина. Федерер је објавио… »
Ђоковић најавио свој филм: "Изненађен сам да је Федерер лепо причао о мени"

Ђоковић најавио свој филм: "Изненађен сам да је Федерер лепо причао о мени"

Б92 05.07.2024
Документарац о Новаку Ђоковићу је пројекат који се најављује и пролонгира годинама, а док чекамо на њега добили смо онај о опроштају његовог великог ривала. "Федерер: Последњих 12 дана" је документарац у британској режији о… »
"Изненађен сам!" Новак Ђоковић затечен речима Роџера Федерера, најавио велику ствар!

"Изненађен сам!" Новак Ђоковић затечен речима Роџера Федерера, најавио велику ствар!

Вечерње новости 05.07.2024
НОВАК Ђоковић са великим успехом наступа на Вимблдону након операције колена, а тамо је на конференцији пред треће коло добио једно неочекивано питање, које се тиче Роџера Федерера. Фото: Профимедиа Једна од тема у свету спорта… »

Вести дана »