Повезане вести
Новак изненађен шта је Федерер рекао о њему, па најавио велики пројекат за крај године
Нова 05.07.2024
Новак Ђоковић након повреде и операције менискуса успешно наступа на овогодишњем Вимблдону. Путујте сигурни уз УНИQА путно осигурање за цео свет. Прошао је прва два кола и наставио поход на осму титулу на најчувенијем турниру… »
Ђоковић о роџеровом документарцу: Изненађен сам да је на леп начин причао о мени!
Хот спорт 05.07.2024
Најавио је Новак и свој документарац Рождер Федерер у прошлости и није на најлепши начин причао о Новаку Ђоковићу, ипак, како је време пролазило тако је Швајцарац почео да ниже хвалоспеве на рачун Србина. Федерер је објавио… »
Ђоковић најавио свој филм: "Изненађен сам да је Федерер лепо причао о мени"
Б92 05.07.2024
Документарац о Новаку Ђоковићу је пројекат који се најављује и пролонгира годинама, а док чекамо на њега добили смо онај о опроштају његовог великог ривала. "Федерер: Последњих 12 дана" је документарац у британској режији о… »
"Изненађен сам!" Новак Ђоковић затечен речима Роџера Федерера, најавио велику ствар!
Вечерње новости 05.07.2024
НОВАК Ђоковић са великим успехом наступа на Вимблдону након операције колена, а тамо је на конференцији пред треће коло добио једно неочекивано питање, које се тиче Роџера Федерера. Фото: Профимедиа Једна од тема у свету спорта… »
Вести дана »
Почетак изборне кампање Студентске листе и упозорење на лажна удружења
Наслови.аи пре 3 сатајош 30 повезаних
Шаровић подржао СТУДЕНТСКУ ЛИСТУ: Позвао опозицију да не расипа гласове! Шаровић подржао СТУДЕНТЕ
Волим Зрењанин пре 2 сатајош 28 повезаних
Адвокат студената: Ако не постоји доказ, на наредном главном претресу можемо да завршимо све ово
Данас пре 3 сатајош 17 повезаних
Хладни фронт већ стигао у Србију! Од сутра осетно свежије, Чубрило открива какво нас време очекује наредних дана
Дневник пре 1 сатјош 19 повезаних