Повезане вести
Вертонген завршио репрезентатвину каријеру
Б92 05.07.2024
Белгијски фудбалер Јан Вертонген објавио је на свом Инстаграм профилу да завршава репрезентативну каријеру. "Од првог до последњег хвала вам за сва сећања, живео сам сан", написао је 37-годишњи дефанзивац на Инстаграму… »
''Живео сам свој сан!'' Некадашња звезда Премијер лиге се аутоголом на ЕУРО 2024 опростила од репрезентације
Вечерње новости 05.07.2024
Белгија је са Европског првенства у осмини финала испала аутоголом Јана Вертонгена, који је тако послао Французе у четвртфинале. На неславан начин се дефанзивац опростио од репрезентације. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ВИЛЛ ОЛИВЕР Јан Вертонген… »
Вертонген завршио репрезентатвину каријеру
Спортски журнал 05.07.2024
- Од терена до терена, показао си нам како је бити прави Црвени ђаво. Јан, недостајаћеш нам - саопштио је Фудбалски савез Белгије. Белгијски фудбалер Јан Вертонген објавио је данас на свом Инстаграм профилу да завршава… »
Аутогол за крај: Вертонген се опростио од репрезентације
Спорт клуб 05.07.2024
Након елиминиације Белгије са Европског првенства у осмини финала, дефанзивац Јан Вертонген најавио је да се повлачи из репрезентације. У свом последњем наступу у репрезентацији тридесетседмогодишњи Веронген постигао је аутогол… »
Вертонген завршио репрезентативну каријеру
Данас 05.07.2024
Белгијски фудбалер Јан Вертонген објавио је данас на свом Инстаграм профилу да завршава репрезентативну каријеру. „Од првог до последњег хвала вам за сва сећања, живео сам сан“, написао је 37-годишњи дефанзивац на Инстаграму… »
Дошао је крај! Вертонген ставио тачку на репрезентатвину каријеру - "Хвала вам за сва сећања, живео сам сан"
Курир 05.07.2024
Белгијски фудбалер Јан Вертонген објавио је данас на свом Инстаграм профилу да завршава репрезентативну каријеру. "Од првог до последњег хвала вам за сва сећања, живео сам сан", написао је 37-годишњи дефанзивац на Инстаграму… »
Вести дана »
Штрајк глађу Дијане Хрке: 'Није ми добро, али остајем до краја'
BBC News пре 30 минутајош 116 повезаних
Антонијевић о функцији Повереника: Велики задатак за независну институцију, приоритети јасни
Бета пре 10 минутајош 19 повезаних
Студенти позивају на хитан скуп испред „Ниш ТВ“-а због гостовања министра просвете
Јужне вести пре 2 сатајош 21 повезана
Србија ово не памти: Ево шта се десило пред меч са Енглеском! "Орлови" гледају и не могу да се чудом начуде
Вечерње новости пре 1 сатјош 41 повезана