Povezane vesti
Održana sednica "Laste", ni danas reči o ostavci generalnog direktora
Blic 05.07.2024
Sednica Nadzornog odbora “Laste” održana je danas , međutim na njoj se nije raspravljano o ostavci generalnog direktora Vlada Sekulića koji se 19. juna iz moralnih razloga se odlučio na ovaj čin, saznaje “Blic Biznis”. Na dnevnom redu je bila… »
Danas: Lasta bez kredita za oporavak poslovanja, jer ga stopira ministar Mali?
N1 Info 05.07.2024
Lasta, preduzeće koje se bavi prevozom putnika u drumskom saobraćaju, u drugoj polovini juna ostalo je bez direktora, a kada će dobiti novog biće poznato možda već danas nakon što bude održana sednica Nadzornog odbora te firme. Podsećanja radi… »
Lasta bez kredita za oporavak poslovanja, jer ga stopira ministar Mali?
Danas 05.07.2024
Lasta, preduzeće koje se bavi prevozom putnika u drumskom saobraćaju, u drugoj polovini juna ostalo je bez direktora, a kada će dobiti novog biće poznato možda već danas nakon što bude održana sednica Nadzornog odbora te firme. Podsećanja radi… »
Vesti dana »
Predsednik: Stvari se ne rešavaju nasiljem i maltretiranjem, već na izborima, žao mi je ukoliko je Vesić stupio u štrajk glađu
RTV pre 1 satjoš 134 povezane
Ješić i Stanojević na slobodi: "Pritvor je nedostojan čoveka, pun je stenica i pretrpan ljudima"
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih
"Pozvao me da sednemo sami, tad mi je rekao": Novica Tončev otkrio detalje sa Palmine oproštajne žurke
Mondo pre 7 minutajoš 85 povezanih