Повезане вести
"Нисам могао да кажем "нећу" па да ме шамарају по Београду" Певач проговорио о земунском клану: Назвали су ме и тражили...
Курир 05.07.2024
Бане Бојанић, син Милоша Бојанића, '90- их година био је на врхунцу популарности када је постао омиљени извођач на породичним слављима припадника земунског клана Душана Спасојевића Шиптара и Милета Луковића Кума. С обзиром на… »
Шиптар и кум после убиства Ђинђића звали певача: Не смем да кажем "нећу", плашио сам се да не залута метак
Мондо 05.07.2024
Бранислав Бане Бојанић дужи временски период провео је у Америци, где је како су писали медији наводно побегао јер је био близак с вођама земунског клана Душаном Спасојевићем Шиптаром, Милетом Луковићем Кумом и Милорадом Улемеком… »
Вести дана »

Јутро прохладно, током дана веома топло, температура до 33 степена
РТВ пре 38 минутајош 10 повезаних

Данас је црвено слово: Славимо Малу Госпојину, рођење Богородице, празник ком се посебно радују млади
Телеграф пре 58 минутајош 8 повезаних

Нато је спреман да употреби силу ако буде потребно: Министар Естоније: "Способни смо да бранимо ваздушни простор заједно са нашим савезницима"
Блиц пре 4 сатијош 3 повезане

Страшан судар код Београдског сајма: Теже повређено 5 младих, ватрогасци морали да секу лим, хитно превезени на реанимацију
Курир пре 28 минутајош 10 повезаних

У израелским нападима на Газу током ноћи најмање 14 мртвих, док западне земље најављују признавање палестинске државе
Данас пре 10 сатијош 3 повезане