Povezane vesti
"Nisam mogao da kažem "neću" pa da me šamaraju po Beogradu" Pevač progovorio o zemunskom klanu: Nazvali su me i tražili...
Kurir 05.07.2024
Bane Bojanić, sin Miloša Bojanića, '90- ih godina bio je na vrhuncu popularnosti kada je postao omiljeni izvođač na porodičnim slavljima pripadnika zemunskog klana Dušana Spasojevića Šiptara i Mileta Lukovića Kuma. S obzirom na to da nije bilo lako reći… »
Šiptar i kum posle ubistva Đinđića zvali pevača: Ne smem da kažem "neću", plašio sam se da ne zaluta metak
Mondo 05.07.2024
Branislav Bane Bojanić duži vremenski period proveo je u Americi, gde je kako su pisali mediji navodno pobegao jer je bio blizak s vođama zemunskog klana Dušanom Spasojevićem Šiptarom, Miletom Lukovićem Kumom i Miloradom Ulemekom Legijom. Branislav Bane… »
Vesti dana »

Fon der Lajen: Pravi trenutak da Srbija preduzme korake ka pridruživanju Evropskoj uniji
Euronews pre 8 minutajoš 34 povezane

Uskoro stiže i sneg, a onda nagli preokret: Nova prognoza Marka Čubrila, evo kakvo vreme nas očekuje pred zimu
Mondo pre 27 minutajoš 23 povezane

Počela grejna sezona i u Boru. Tokom provere sistema sanirano 40 proboja na mreži
Ist media pre 1 satjoš 19 povezanih

Ambasadorka Izraela: Alonu Ohelu predstoji dug oporavak, Gazi stiže pomoć a Hamas mora da se demilitarizuje
Nedeljnik pre 1 satjoš 22 povezane

Privremeni prekidi u vodosnabdevanju u više niških naselja zbog radova na mreži
Glas juga pre 58 minutajoš 17 povezanih