Povezane vesti
„Fosili kao odrazi prošlosti“: Izložba beogradskog Prirodnjačkog muzeja u Gradskom muzeju u Vršcu
Danas 05.07.2024
Kako je izgledao svet pre nego što smo mi zakoračili na ovu planetu? Kakve priče kriju fosili starih životinja i biljaka sa naših prostora i šta nam oni mogu reći o našoj sadašnjosti? Odgovore na ova pitanja, pronaći će posetioci gostujuće izložbe… »
Svet pre civilizacije: Fosili iz beogradskog Prirodnjačkog muzeja u Vršcu
Radio 021 05.07.2024
Kako je izgledao svet pre nego što smo mi zakoračili na ovu planetu? Kakve priče kriju fosili starih životinja i biljaka sa naših prostora i šta nam oni mogu reći o našoj sadašnjosti? Odgovore na ova pitanja, pronaći će posetioci gostujuće izložbe… »
Svet pre civilizacije: Izložba fosila iz beogradskog Prirodnjačkog muzeja u Vršcu
Blic 05.07.2024
U Gradskom Muzeju u Vršcu otvorena je gostujuća izložba Prirodnjačkog muzeja iz Beograda pod nazivom "Fosili kao odrazi prošlosti" na kojoj će posetioci moći da nađu odgovore na pitanja: "Kako je izgledao svet pre svet pre nego što smo mi zakoračili na… »
Vesti dana »
Stabilno vreme uz čestu maglu širom Srbije: detaljna prognoza za 9. decembar
Glas juga pre 1 satjoš 16 povezanih
Moguć još snažniji potres: Desetine povređenih u razornom zemljotresu, ali Japan još nije bezbedan, strahuje se i od cunamija
Blic pre 53 minutajoš 16 povezanih
Evropska država članica NATO-a proglasila vanredno stanje: Aerodromi paralizovani, panika među građanima
Mondo pre 38 minutajoš 15 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za legalizaciju nelegalnih objekata u Srbiji
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 26 povezanih