Повезане вести

Ања Бла процветала после раскида са баком прасетом! Инфлуенсерка се огласила и открила детаље: За само два дана... Хвала вам!

Ања Бла процветала после раскида са баком прасетом! Инфлуенсерка се огласила и открила детаље: За само два дана... Хвала вам!

Курир 05.07.2024
Јутјубери Ања Бла и Бака Прасе завршили су емотивну везу и ставили тачку на заједнички живот. Ања се након тога огласила и замолила јавност да не се суздрже погрдних имена и лоших коментара на њен рачун, сада се поново… »
"Не љутите: Се..." Огласила се Ања Бла након раскида са Бака Прасетом, открила да ли је све било фејк: "За два дана ме…

"Не љутите: Се..." Огласила се Ања Бла након раскида са Бака Прасетом, открила да ли је све било фејк: "За два дана ме…

Блиц 05.07.2024
Ања Бла и Бака Прасе су ставили тачку на дугогодишњу везу, а инфлуенсерка се сада поново огласила. Наиме, Ања је истакла да су сада дефинитивно раскинули и да није фејк. - Нисам видела ниједан лош коментар за мене од нормалне… »
"Није фејк”: Ново оглашавање Ање Бла после раскида са Баком! "Не љутите се..."

"Није фејк”: Ново оглашавање Ање Бла после раскида са Баком! "Не љутите се..."

Телеграф 05.07.2024
Препоручујемо. Најпопуларнији јутјубер код нас, Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, пре неколико дана је на свом Јутјуб налогу саопштио да је раскинуо са инфлуенсерком Ањом Благојевић, чији је псеудоним Ања Бла. Инфлуенсерка… »

Вести дана »

Индија гура “прст у око” Америци

Индија гура “прст у око” Америци

Вести онлине пре 20 минутајош 31 повезана
Огласио се Вучић после састанка са Орбаном

Огласио се Вучић после састанка са Орбаном

Нова пре 50 минутајош 42 повезане