Повезане вести

Миле Китић више не крије истину о љубавници, Марта одавно све зна: И кад сам се оженио имао сам љубавницу

Миле Китић више не крије истину о љубавници, Марта одавно све зна: И кад сам се оженио имао сам љубавницу

Свет & Скандал 05.07.2024
Љубавница Милета Китића више није тајна Певач Миле Китић у срећном је браку с колегиницом Мартом Савић преко две деценије. Међутим, свако мало неку девојка буде означена као љубавница Милета Китића а нертко се појављују и… »
"Паралелну везу има 80 одсто мојих колега" Миле Китић развезо језик о аферама: И када сам се оженио имао сам љубавницу!

"Паралелну везу има 80 одсто мојих колега" Миле Китић развезо језик о аферама: И када сам се оженио имао сам љубавницу!

Курир 05.07.2024
Певач Миле Китић већ деценијама је у браку са певачицом Мартом Савић, а више пута је признао да јој је био неверан. - Не постоји град где нисам имао девојку, имао сам једном десет одједном. Никада нисам плакао због неког, био сам… »
"80 Одсто певача има љубавнице": Певач открио шта се крије на естради, шокирао изјавама, ево где се усуде да преваре…

"80 Одсто певача има љубавнице": Певач открио шта се крије на естради, шокирао изјавама, ево где се усуде да преваре…

Блиц 05.07.2024
Певач Миле Китић већ деценијама је у слободном браку са певачицом Мартом Савић, а више пута је признао да јој је био неверан. Миле је чак једном приликом открио и да у том моменту има љубавницу. - Не постоји град где нисам имао… »

Вести дана »