Povezane vesti
Reci mi da li znaš ko je moj otac
Politika 05.07.2024
„Nedavno sam sanjao moju majku i Andriju i san me je naterao da dođem ovamo u rodno mesto. Majci sam zapalio sveću, ali ocu nisam. A polubrata Petka tek na groblju prepoznah." U jednom semberskom selu, u maloj trošnoj kući živjeli su, bolje reći… »
Miloje ceo život proveo u Kanadi, a kad se bolestan vratio, saznao bolnu istinu: "Ocu nisam zapalio sveću"
Telegraf 05.07.2024
Otišao zbog siromaštva, a kad se vratio, primio teško saznanje. "Nedavno sam sanjao moju majku i Andriju i san me je naterao da dođem ovamo u rodno mesto. Majci sam zapalio sveću, ali ocu nisam. A polubrata Petka tek na groblju prepoznah.", reči su… »
Vesti dana »

Demonstranti na adresi vesića i Vučevića! U Kraljevu razbijeni prozori na prostorijama SNS, policiju gađaju flašama: U Beogradu protest ispred Pionirskog parka (foto/video)
Blic pre 53 minutajoš 2 povezane

Izrael reagovao na britanski ultimatum: Starmer razbesneo Netanjahua: "Šteti naporima da se postigne primirje"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Mup se oglasio o tuči sa delijama ispred marakane: U napadu povređeno više policajaca
Kurir pre 4 minutajoš 3 povezane

Univerzitet u Beogradu: Broj prijavljenih na konkurs za studije veći od broja slobodnih mesta
Blic pre 54 minutajoš 2 povezane