Повезане вести
Вилдоза: ''Нисам осветник, хоћу да освојим СВЕ!''
Спортске.нет 05.07.2024
Прошлу сезону је завршио освајањем Евролиге, а онда и шампионата Грчке са Панатинаикосом, али Лука Вилдоза у следећој жели још више. То ''више'' ће покушати да оствари са највећим Панатинаикосовим ривалом, екипом Олимпијакоса… »
''Зато сам изабрао Олимпијакос'' Вилдоза открио због чега је прешао из Панатинаикоса у пирејске црвено-беле
Вечерње новости 05.07.2024
Костас Слукас је прошле сезоне прешао из Олимпијакоса и Панатинаикоса и изазвао огроман ''бум'' у грчкој кошарци, а сада су црвено-бели из Пиреја вратили ''мило за драго'' зеленима, пошто је Лука Вилдоза обукао пошао у контра… »
Вилдоза се огласио: Издао Панатинаикос, одјавио Партизан, па ово рекао по преласку у Олимпијакос! (фото)
Хот спорт 05.07.2024
Вилдоза се и поред интересовања Партизана одлучио да остане у Грчкој Аргентински кошаркаш Лука Вилдоза, донедавни члан Панатинаикоса, прешао је у редове Олимпијакоса и тиме остао у Атини. Вилдоза је, након потписа уговора са… »
Вилдоса: Дошао сам у Олимпијакос да освојим све
Б92 05.07.2024
Аргентински кошаркаш Лука Вилдоса одлучио је да промени клуб, па ће тако у следећој сезони наступати за Олимпијакос. Ово је мало чудан потез Вилдосе, који је одлучио да из Панатинаикоса појаћа екипу љутог ривала Олимпијакоса… »
Вилдоза: Олимпијакос сам одабрао јер хоћу да освојим све
Спорт клуб 05.07.2024
Аргентинац Луца Вилдоза говорио је о циљевима у дресу Олимпијакоса и разлогу преласка из редова Панатинаикоса, најљућег ривала пирејских црвено-белих. „Не знам колико је играча играло за обе екипе, али се осећам посебно због… »
Вести дана »

"Британија ће признати Палестину овог викенда": Тајмс тврди: Све ће се десити након што се Трамп врати у Вашингтон
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 4 сатијош 1 повезана