Povezane vesti
Martinoli o slučaju Danke Ilić: Pretvara se u jednu vrstu stravičnog medijskog spektakla
Novi magazin 05.07.2024
Univerzitetska profesorka Ana Martinoli izjavila je u Danu uživo da joj se čini da vesti o slučaju devojčice Danke Ilić "pratimo bez mnogo očekivanja i poverenja". "Što mislim da je najveća negativna posledica toga kako je slučaj tretiran od… »
Martinoli o slučaju Danke Ilić: Pretvara se u jednu vrstu stravičnog medijskog spektakla
N1 Info 05.07.2024
Univerzitetska profesorka Ana Martinoli izjavila je u Danu uživo da joj se čini da vesti o slučaju devojčice Danke Ilić "pratimo bez mnogo očekivanja i poverenja". "Što mislim da je najveća negativna posledica toga kako je slučaj tretiran od… »
Vesti dana »

Uživo nestala dunja Marković (2) Aktiviran sistem "Pronađi me": Devojčica išetala iz kuće, čuvala je braća, opsadno stanje u Ubu (foto)
Blic pre 13 minutajoš 16 povezanih

Incident u selu Miločaj kod Kraljeva: Opozicija gađala gradonačelnika Terzića jajima, pokušali da spreče sastanak odbora SNS, intervenisala policija
Blic pre 8 satijoš 2 povezane

Novi šok u vatikanu: Papa Franja u teškom stanju, imao još dve respiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Blic pre 8 satijoš 1 povezana