Povezane vesti
"Imao sam ljubavnicu i kad sam se ženio" Folker progovorio o aferama - To radi 80 posto estrade
Mondo 05.07.2024
Folk pevač Mile Kitić raskrinkao kolege. Folk pevač Mile Kitić raskrinkao kolege Pevač Mile Kitić već decenijama je u braku sa pevačicom Martom Savić, ali to ga nije sprečavalo da javno prizna da joj je "više puta bio neveran". Kitić je ranije… »
"Kad sam se oženio, imao sam ljubavnicu!" Pevač iskren o prevari, pa opleo po kolegama: "Imaju paralelne veze"
Telegraf 05.07.2024
Preporučujemo. Pevač Mile Kitić već decenijama je u braku sa pevačicom Martom Savić. Kako je uvek bio iskren prema medijima, on je više puta priznao d je prevario. - Ne postoji grad gde nisam imao devojku, imao sam jednom deset odjednom. Nikada… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Kapuljaši u crnom učenike Karlovačke gimnazije gađali petardama, u blokadi i požarevački gimnazijalci
Nova pre 1 satjoš 47 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Novi magazin pre 14 satijoš 6 povezanih
GSP Novi Sad tvrdi da je autobusko stajalište oborilo putničko vozilo
Nova pre 9 satijoš 11 povezanih
Ovo je čovek koji je razneo putinovog generala: Otkriven identitet uhapšenog, evo kako je izveo operaciju koja je šokirala Ruse
Blic pre 1 minutjoš 24 povezane