Povezane vesti
"Imao sam ljubavnicu i kad sam se ženio" Folker progovorio o aferama - To radi 80 posto estrade
Mondo 05.07.2024
Folk pevač Mile Kitić raskrinkao kolege. Folk pevač Mile Kitić raskrinkao kolege Pevač Mile Kitić već decenijama je u braku sa pevačicom Martom Savić, ali to ga nije sprečavalo da javno prizna da joj je "više puta bio neveran". Kitić je ranije priznao da… »
"Kad sam se oženio, imao sam ljubavnicu!" Pevač iskren o prevari, pa opleo po kolegama: "Imaju paralelne veze"
Telegraf 05.07.2024
Preporučujemo. Pevač Mile Kitić već decenijama je u braku sa pevačicom Martom Savić. Kako je uvek bio iskren prema medijima, on je više puta priznao d je prevario. - Ne postoji grad gde nisam imao devojku, imao sam jednom deset odjednom. Nikada nisam… »
Vesti dana »

Studenti se vratili u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, policija se povukla
BBC News pre 1 satjoš 80 povezanih

Protest u Kraljevu: Obezbeđenje iz ovog grada učestvovalo u izbacivanju studenata iz DUNP
N1 Info pre 54 minutajoš 19 povezanih

Burno u Novom Pazaru, povređeno 6 policajaca: Počeo skup ispred zgrade Univerziteta, četvoro privedenih: Načelnik policije pogođen u glavu (foto,video)
Blic pre 19 minutajoš 48 povezanih

"Deluje mi da je razlog lova" Đorđe David raskrinkao Viki Miljković i Bosanca, u Stojkovića razočaran: On se ni sa kim nije pozdravio!
Kurir pre 54 minutajoš 20 povezanih