Povezane vesti
"Platila sam novi nos 7.000 €" Uki Q s 20 operisala grudi, sad priznala koliko ju je koštala transformacija, pitaju je da li…
Kurir 06.07.2024
Infuenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q (23), prošle godine je operisala nos u Turskoj, a za operaciju je izdvojila 7.000 evra. Uni niko nije verovao da je toliko platila operaciju, a sada je gostovala u jednoj emisiji i potvrdila da ju je baš toliko… »
"Platila sam novi nos: 7.000 evra" Uki Q (23) priznala koliko ju je koštala promena izgleda, a svi se pitaju da li vredi tih…
Blic 06.07.2024
Infuenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q (23), prošle godine je operisala nos u Turskoj, a za operaciju je izdvojila 7.000 evra. Uni niko nije verovao da je toliko platila operaciju, a sada je gostovala u jednoj emisiji i potvrdila da ju je baš toliko… »
"Platila sam nos 7.000 evra": Uki Q priznala koliko ju je koštala promena, a svi se pitaju da li vredi tih para
Mondo 06.07.2024
Infuenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q (23), operisala je nos u Turskoj, a za operaciju je izdvojila 7.000 evra. Infuenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q (23), operisala je nos u Turskoj, a za operaciju je izdvojila 7.000 evra. Influenserki Uni… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 39 minutajoš 63 povezane

Upravo na Blic TV Amerika šest puta odložila sankcije NIS-u, Srbe samo brine da li će gorivo poskupeti
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih

"Treba slaviti život jer se gasi začas": Ovako je Bešlić govorio o jezivoj tragediji koja mu se dogodila
B92 pre 3 satajoš 50 povezanih

Kakav šok u šangaju: 204. teniser planete u četvrtfinalu turnira! Ispao veliki favorit
Kurir pre 4 minutajoš 50 povezanih