Повезане вести

Трпела ружне коментаре, а њену муку нико није знао: Сањи Ђорђевић болест деформисала лице (фото)

Трпела ружне коментаре, а њену муку нико није знао: Сањи Ђорђевић болест деформисала лице (фото)

Свет & Скандал 06.07.2024
Здравље Сање Ђорђевић било је угрожено Позната певачица Сања Ђорђевић недавно је гостовала у једној емисији где је привукла велику пажњу јавности. Публика је остала шокирана изгледом певачице те су се низали коментари да је… »
"Људи мисле да сам пукла": Сању Ђорђевић прозивали да се издеформисала од ботокса, а ево шта им она поручује: "Не реагујете…

"Људи мисле да сам пукла": Сању Ђорђевић прозивали да се издеформисала од ботокса, а ево шта им она поручује: "Не реагујете…

Блиц 06.07.2024
Позната певачица Сања Ђорђевић недавно је гостовала у једној емисији где је привукла велику пажњу јавности. Публика је остала шокирана изгледом певачице те су се низали коментари да је радила ботокс и потпуно променила физички… »
"Људи мисле да сам пукла" Сању Ђорђевић прозивали да је издеформисала од ботокса, она свима запушила уста! Ево како изгледа…

"Људи мисле да сам пукла" Сању Ђорђевић прозивали да је издеформисала од ботокса, она свима запушила уста! Ево како изгледа…

Курир 06.07.2024
Певачица Сања Ђорђевић недавно је гостовала у једној емисији где је привукла велику пажњу јавности. Публика је остала шокирана изгледом певачице те су се низали коментари да је радила ботокс и потпуно променила физички изглед… »

Вести дана »