Povezane vesti
Trpela ružne komentare, a njenu muku niko nije znao: Sanji Đorđević bolest deformisala lice (foto)
Svet & Skandal 06.07.2024
Zdravlje Sanje Đorđević bilo je ugroženo Poznata pevačica Sanja Đorđević nedavno je gostovala u jednoj emisiji gde je privukla veliku pažnju javnosti. Publika je ostala šokirana izgledom pevačice te su se nizali komentari da je radila botoks i potpuno… »
"Ljudi misle da sam pukla": Sanju Đorđević prozivali da se izdeformisala od botoksa, a evo šta im ona poručuje: "Ne reagujete…
Blic 06.07.2024
Poznata pevačica Sanja Đorđević nedavno je gostovala u jednoj emisiji gde je privukla veliku pažnju javnosti. Publika je ostala šokirana izgledom pevačice te su se nizali komentari da je radila botoks i potpuno promenila fizički izgled. Sanja je tada… »
Vesti dana »
Skup podrške Tatjani Mićić: Okupljeni traže odgovornost Šapića i uklanjanje šatora iz Pionirskog parka
Nedeljnik pre 4 satijoš 31 povezana
(Video) "Bacili smo pilota na pod, a ja sam zgrabio kontrole i počeo da povlačim ručice..." Putnik iz aviona za Tel Aviv ispričao Netanjahuu kako su savladali kapetana koji je hteo da obori letelicu: Premijer Izraela ga nazvao "herojem"
Blic pre 9 minutajoš 95 povezanih
Oglasio se Kristijano Ronaldo: Evo zbog čega je napustio reprezentaciju Portugala
Večernje novosti pre 24 minutajoš 32 povezane