Повезане вести
Трпела ружне коментаре, а њену муку нико није знао: Сањи Ђорђевић болест деформисала лице (фото)
Свет & Скандал 06.07.2024
Здравље Сање Ђорђевић било је угрожено Позната певачица Сања Ђорђевић недавно је гостовала у једној емисији где је привукла велику пажњу јавности. Публика је остала шокирана изгледом певачице те су се низали коментари да је… »
"Људи мисле да сам пукла": Сању Ђорђевић прозивали да се издеформисала од ботокса, а ево шта им она поручује: "Не реагујете…
Блиц 06.07.2024
Позната певачица Сања Ђорђевић недавно је гостовала у једној емисији где је привукла велику пажњу јавности. Публика је остала шокирана изгледом певачице те су се низали коментари да је радила ботокс и потпуно променила физички… »
"Људи мисле да сам пукла" Сању Ђорђевић прозивали да је издеформисала од ботокса, она свима запушила уста! Ево како изгледа…
Курир 06.07.2024
Певачица Сања Ђорђевић недавно је гостовала у једној емисији где је привукла велику пажњу јавности. Публика је остала шокирана изгледом певачице те су се низали коментари да је радила ботокс и потпуно променила физички изглед… »
Вести дана »

Измене и обуставе саобраћаја због војне параде "Снага јединства 2025”: Детаљан списак свих промена
Мондо пре 9 минутајош 17 повезаних

После свежег јутра, претежно сунчано и топло: У Србији данас до 31 степен
Еуроневс пре 44 минутајош 16 повезаних

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Дњепар под руским ударом - више од 10 повређених; Москва одбацује оптужбе Талина о нарушавању ваздушног простора
РТВ пре 29 минутајош 17 повезаних

„Хтели сте да присвојите војску, ми ћемо је вратити народу“: Студенти организују скуп сат времена пре војне параде
Данас пре 34 минутајош 8 повезаних

Данас велика војна парада Српске војске, празник за очи и душу , ево како ће изгледати и како све можете пратити догађај
Глас Западне Србије пре 2 сатајош 10 повезаних