Povezane vesti
Teniserka briznula u plač: Đoković je bio u pravu, ukazivao na ove probleme, niko ga nije slušao
Večernje novosti 06.07.2024
BRITANSKA teniserka rođena u Hong Kongu Tara Mur, ispala je u prvom kolu Vimbldona sa partnerkom Sarom Bet Grej, poražene su bile od Nikol Meličar-Sančez i Elen Perez 6:1, 6:2, a Murova je nakon meča briznula u plač zbog ozbiljnih finansijskih… »
Protiv ovoga se Novak bori – bila je najbolja teniserka u zemlji, a duguje 200.000 funti: „Ne terajte me da plačem još…
Nova 06.07.2024
Najbolji srpski teniser Novak Đoković čeka svoj meč trećeg kola Vimbldona u subotu popodne, a na turniru je ove godine bilo i oni koji kroz karijeru nisu delili njegovu sreću i put. Putujte sigurni uz UNIQA putno osiguranje za ceo svet. Takva osoba… »
Đoković je na ovo apelovao: "Ne terajte me da plačem još više"
B92 06.07.2024
Tara Mur, britanska teniserka koja je rođena u Hong Kongu, nalazi se u velikom problemu. Ona je poražena već u prvom kolu fubla sa Sarom Bet Grej i to od trećih nosilaca, Nikol Meličar-Sančez i Elen Perez 6:1, 6:2. Murova se posle poraza rasplakala… »
Na ovo je Đoković upozoravao, niko ga nije slušao! Teniserka se slomila pa molila novinare: Ne terajte me da još više…
Kurir 06.07.2024
Videli smo i suze na Vimbldonu... Britanka rođena u Hong Kongu Tara Mur, nekada jako dobra dublašica sada je ispala u prvom kolu zajedno sa svojom partnerkom Sarom Bet Grej jer su izgubile od Nikol Meličar-Sančez i Elen Perez 6:1, 6:2. A razlog za… »
Novak upozoravao, ATP ćutao - SAD imaju skandal: Britanka se rasplakala, igra na VImbldonu, a nema od čega da živi!
Mondo 06.07.2024
Slučaj Tare Mur će valjda uspeti da podigne prašinu u ATP i da ih natera da poslušaju Novaka. Slučaj Tare Mur će valjda uspeti da podigne prašinu u ATP i da ih natera da poslušaju Novaka. Videli smo i suze na Vimbldonu! Britanka rođena u Hong… »
Vesti dana »
Dve osobe stradale u požaru u prihvatilištu za odrasle u Vojki, 23 evakuisane – objekat bez dozvole i uslova za smeštaj
RTS pre 4 satijoš 46 povezanih
Umetnik, ne političar: Ko je Relja Stanojević, uhapšeni student u Novom Sadu?
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Kad nas ponovo čeka i do 20 stepeni, jedan datum je ključan: Sutra u Srbiji hladno, ponegde i sneg, a potom sledi novi temperaturni šok
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane