Povezane vesti
Teniserka briznula u plač: Đoković je bio u pravu, ukazivao na ove probleme, niko ga nije slušao
Večernje novosti 06.07.2024
BRITANSKA teniserka rođena u Hong Kongu Tara Mur, ispala je u prvom kolu Vimbldona sa partnerkom Sarom Bet Grej, poražene su bile od Nikol Meličar-Sančez i Elen Perez 6:1, 6:2, a Murova je nakon meča briznula u plač zbog ozbiljnih finansijskih… »
Protiv ovoga se Novak bori – bila je najbolja teniserka u zemlji, a duguje 200.000 funti: „Ne terajte me da plačem još…
Nova 06.07.2024
Najbolji srpski teniser Novak Đoković čeka svoj meč trećeg kola Vimbldona u subotu popodne, a na turniru je ove godine bilo i oni koji kroz karijeru nisu delili njegovu sreću i put. Putujte sigurni uz UNIQA putno osiguranje za ceo svet. Takva osoba… »
Đoković je na ovo apelovao: "Ne terajte me da plačem još više"
B92 06.07.2024
Tara Mur, britanska teniserka koja je rođena u Hong Kongu, nalazi se u velikom problemu. Ona je poražena već u prvom kolu fubla sa Sarom Bet Grej i to od trećih nosilaca, Nikol Meličar-Sančez i Elen Perez 6:1, 6:2. Murova se posle poraza rasplakala… »
Na ovo je Đoković upozoravao, niko ga nije slušao! Teniserka se slomila pa molila novinare: Ne terajte me da još više…
Kurir 06.07.2024
Videli smo i suze na Vimbldonu... Britanka rođena u Hong Kongu Tara Mur, nekada jako dobra dublašica sada je ispala u prvom kolu zajedno sa svojom partnerkom Sarom Bet Grej jer su izgubile od Nikol Meličar-Sančez i Elen Perez 6:1, 6:2. A razlog za… »
Novak upozoravao, ATP ćutao - SAD imaju skandal: Britanka se rasplakala, igra na VImbldonu, a nema od čega da živi!
Mondo 06.07.2024
Slučaj Tare Mur će valjda uspeti da podigne prašinu u ATP i da ih natera da poslušaju Novaka. Slučaj Tare Mur će valjda uspeti da podigne prašinu u ATP i da ih natera da poslušaju Novaka. Videli smo i suze na Vimbldonu! Britanka rođena u Hong… »
Vesti dana »
Jokić se uhvatio za glavu zbog pitanja novinara: „Ne znam kako da reagujem na ovo“ VIDEO
Nova pre 46 minutajoš 18 povezanih
Vlada Srbije formirala dva tima zbog sankcija nisu! Oglasila se ministarka Đedović Handanović, ovo će biti njihovi zadaci
Kurir pre 1 satjoš 11 povezanih
Dan žalosti, zastave na pola koplja: Srbija tuguje zbog tragedije na Cetinju
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih
Studenti i danas blokirali saobraćaj kod Pravnog fakulteta, skup prošao bez incidenta (video)
Blic pre 40 minutajoš 9 povezanih