Povezane vesti

Albanac napao Srbina u Donjoj Brnjici, naneo mu povrede na glavi

Albanac napao Srbina u Donjoj Brnjici, naneo mu povrede na glavi

Sputnik 06.07.2024
U jednom prodajnom objektu u Donjoj Brnjici kod Prištine sinoć oko 21 čas Albanac je fizički nasrnuo na Srbina Mladena Đošića i naneo mu povrede u predelu glave. Đošić je zbog zadobijenih udaraca hospitalizovan u Kliničkom centru u… »
"Prišao mi i bez povoda počeo da me udara" Ispovest Mladena koga je pretukao Albanac: Umesto da nas štite, priveli su oca i…

"Prišao mi i bez povoda počeo da me udara" Ispovest Mladena koga je pretukao Albanac: Umesto da nas štite, priveli su oca i…

Kurir 06.07.2024
U petak veče između 20,00 i 21,00 čas krenuo sam u obližnji market da kupim nešto od namirnica, kada mi je Albanac koji se nedavno doselio prišao i bez ikakvog povoda i razloga počeo da me udara. Kroz nekoliko minuta došla je policija i uhapsila… »
Srbinu polomljen nos, kaže da je sa komšijom Albancem imao problem oko povrća

Srbinu polomljen nos, kaže da je sa komšijom Albancem imao problem oko povrća

Danas 06.07.2024
Srbin M.Đ. iz Donje Brnjice sa centralnog Kosova napadnut je fizički sinoć oko 21 čas. Osumnjičeni napadač je priveden i određeno mu je zadržavanje, saopštila je Kosovska policija bez daljih detalja, osim da je žrtvi pružena pomoć i da je do… »
Pretučen Srbin na KiM; Đošić: Policija je više nas maltretirala, umesto da nas zaštiti

Pretučen Srbin na KiM; Đošić: Policija je više nas maltretirala, umesto da nas zaštiti

B92 06.07.2024
Mladen Đošić koga je u subotu uveče pretukao komšija Albanac u jednom prodajnom objektu u Donjoj Brnjici kod Prištine izjavio je nakon što je pušten iz bolnice da je bez ikakvog razloga napadnut i da je tom prilikom zadobio prelom nosa i… »
Albanac me napao bez razloga Ispovest prebijenog Srbina na KiM: Policija je mene i oca maltretirala, umesto da nas zaštiti…

Albanac me napao bez razloga Ispovest prebijenog Srbina na KiM: Policija je mene i oca maltretirala, umesto da nas zaštiti…

Alo 06.07.2024
Ovde nema nikakve zaštite za nas, takvo je vreme došlo - kaže pretučeni Mladen Đošić. Mladen Đošić koga je u petak uveče pretukao komšija Albanac u jednom prodajnom objektu u Donjoj Brnjici kod Prištine izjavio je danas nakon što je pušten… »
Kancelarija: Prebijanje Đošića novi talas pritisaka na Srbe na KiM

Kancelarija: Prebijanje Đošića novi talas pritisaka na Srbe na KiM

Euronews 06.07.2024
Sinoćno prebijanje Mladena Đošića iz Donje Brnjice novi je talas zastrašivanja i pritisaka na srpski narod na KiM i posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija, čija svaka izjava generiše nove etnički motivisane incidente, saopštila je danas… »
Kancelarija za Kosovo i Metohiju: Napadnut Srbin kod Prištine

Kancelarija za Kosovo i Metohiju: Napadnut Srbin kod Prištine

NIN 06.07.2024
Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da je u petak uveče prebijen Mladen Đošić iz Donje Brnjice nadomak Prištine, navodeći da je to "novi talas zastrašivanja i pritisaka na srpski narod i posledica antisrpske politike… »
Kancelarija za KiM: Prebijanje Mladena Đošića i privođenje njegovog oca novi talas zastrašivanja Srba

Kancelarija za KiM: Prebijanje Mladena Đošića i privođenje njegovog oca novi talas zastrašivanja Srba

Kurir 06.07.2024
Sinoćno prebijanje Mladena Đošića iz Donje Brnjice novi je talas zastrašivanja i pritisaka na srpski narod na KiM i posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija, čija svaka izjava generiše nove etnički motivisane incidente, poručuju iz… »
Napad na Kosovu i metohiji: Albanac iz Donje Brnjice napao Srbina, Mladen ima teške povrede glave!

Napad na Kosovu i metohiji: Albanac iz Donje Brnjice napao Srbina, Mladen ima teške povrede glave!

Alo 06.07.2024
Još jedno nasilje nad Srbima u Donjoj Brnjici. Uznemirujući incident se odigrao u malom mestu Donja Brnjica kod Prištine prošle noći, kada je fizički sukob ostavio srpskog stanovnika Mladena Đošića hospitalizovanog sa povredama glave. Sukob se… »

Vesti dana »