Povezane vesti
Mislila sam da mi je ćerka u srećnom braku dok me jednog dana zet nije pozvao Krstili su bebu, a onda je usledio nezamislivi…
Kurir 06.07.2024
Metju i Abi su jedno drugom bili ljubav iz detinjstva. Imali su bajkovito venčanje i uz pomoć vantelesne oplodnje jedva dobili ćerkicu. Dali su joj ime Sidni, a samo šest meseci nakon njenog rođenja se desio horor. Ova priča ravna nekom Netfliksovom… »
"Mislila sam da je ćerka srećno udata, dok me jedno jutro nije pozvao zet" Andrea slavila rođenje unuke, a posle šest meseci…
Blic 06.07.2024
Metju i Abi su bili ljubav iz detinjstva, imali srećno venčanje i uz pomoć veštačke oplodnje jedva dobili ćerkicu. Dali su joj ime Sidni, a samo šest meseci nakon njenog rođenja se desio horor. Ova priča ravna nekom Netfliksovom trileru počela je tako… »
Vesti dana »
Ovi izazovi zahtevaju punu pažnju svih institucija! Oglasio se Vučić nakon sastanka sa timovima za energetsku stabilnost (foto)
Blic pre 4 minutajoš 35 povezanih
Važno obaveštenje za Beograđane, a tiče se legalizacije: Ovo su uslužni centri u opštinama za pomoć građanima
Kurir pre 23 minutajoš 27 povezanih
Ovaj papir nikako ne smete da preskočite prilikom legalizacije! Počeo upis objekata, traje samo nekoliko dana, a evo šta sve morate znati
Kurir pre 38 minutajoš 50 povezanih