Повезане вести

„Изгубила сам нерођено дете, а онда сазнала да више никад нећу бити мајка“

„Изгубила сам нерођено дете, а онда сазнала да више никад нећу бити мајка“

Нова 06.07.2024
Водитељка Леа Киш недавно је била гошћа емисије "Исповест" која се емитује на порталу Нова.рс и том приликом говорила о потресном моменту када је изгубила бебу током бомбардовања. Леа Киш Јокић важи за једну од најпознатијих… »
"Пукла ми је аорта, имала сам 15 минута да преживим": Наша водитељка за длаку избегла смрт: "Изгубила сам бебу и сазнала да…

"Пукла ми је аорта, имала сам 15 минута да преживим": Наша водитељка за длаку избегла смрт: "Изгубила сам бебу и сазнала да…

Блиц 06.07.2024
Водитељка Леа Киш једно је од најпознатијих водитељки наших простора, а каријеру је започела са само 15 година када се запослила као водитељ на једном радију у Панчеву. Леа Киш је брзо напредовала, те је брзо почела а ради на… »
„Изгубила сам нерођено дете, а онда сазнала да више никад нећу бити мајка“ Водитељка приживела драму за време бомбардовања…

„Изгубила сам нерођено дете, а онда сазнала да више никад нећу бити мајка“ Водитељка приживела драму за време бомбардовања…

Курир 06.07.2024
Водитељка Леа Киш Јокић важи за једну од најпознатијих водитељки у Србији, своју каријеру је започела са само 15 година када се запослила као водитељи на једном радију у Панчеву, а већ са 18 година је почела да ради на ТВ… »

Вести дана »