Povezane vesti
Pahor želi da preuzme funkciju specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine: „Neko s mojim iskustvom može biti…
Nova 06.07.2024
Slovenački političar Borut Pahor izrazio je danas uverenje da bi kao novi specijalni izaslanik Evropske unije (EU) za dijalog Beograda i Prištine mogao da pokrene stvari sa mrtve tačke, s obzirom na iskustvo koje ima u regionu, koje mu omogućava da… »
Pahor: Dijalog Beograda i Prištine mogu da pokrenem sa mrtve tačke
Insajder 06.07.2024
Slovenački političar Borut Pahor izrazio je uverenje da bi kao novi specijalni izaslanik Evropske unije (EU) za dijalog Beograda i Prištine mogao da pokrene stvari sa mrtve tačke, s obzirom na iskustvo koje ima u regionu, koje mu omogućava da dobije… »
Borut Pahor za N1: U dijalogu Beograda i Prištine mogu da budem „game changer“
Novi magazin 06.07.2024
"Mislim da neko s takvim iskustvom i blizu tih krajeva može nešto promeniti i biti game-changer", kaže u intervjuu za N1 slovenački političar Borut Pahor, komentarišući navode da će postati novi specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i… »
Pahor o tome zašto nije nasledio Lajčaka: Nije mi jasno šta se desilo u Briselu
Danas 06.07.2024
Borut Pahor, bivši predsednik i premijer Slovenije, je bio među navedenim kandidatima da zameni Miroslava Lajčaka na mestu izaslanika EU za dijalog. Ali, Savet ministara EU odlučio je da produži Lajčakov mandat do januara 2025. godine. Ni samom… »
Borut Pahor za N1: U dijalogu Beograda i Prištine mogu da budem „game changer“
N1 Info 06.07.2024
"Mislim da neko s takvim iskustvom i blizu tih krajeva može nešto promeniti i biti game-changer", kaže u intervjuu za N1 slovenački političar Borut Pahor, komentarišući navode da će postati novi specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i… »
Vesti dana »
Dr Turkulov o stanju povređenih u Novom Sadu: Svi su i dalje u teškom stanju
Euronews pre 1 satjoš 101 povezana
Više hiljada ljudi na protestu u Beogradu zbog tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Danas pre 26 minutajoš 5 povezanih
Turkulov: Stanje troje povređenih u Novom Sadu i dalje veoma teško
Politika pre 43 minutajoš 34 povezane
Temperatura pala na nulu, a tek ćemo se smrzavati! Ledeni front stigao u Srbiju, RHMZ upozorava na dve pojave
Blic pre 2 satajoš 12 povezanih
PSG: Hitno oslobiti članove ZLF privedene zbog akcije ispred Vlade Srbije
Nedeljnik pre 4 satijoš 10 povezanih