Повезане вести

Имам боре и седе, не ботоксирам се, нити фотошопирам! Марија Егеља распаметила фоткама у четвртој деценији

Имам боре и седе, не ботоксирам се, нити фотошопирам! Марија Егеља распаметила фоткама у четвртој деценији

Мондо 06.07.2024
Марија Егеља одушевила је све када је објавила снимак без трунке шминке и показала праву природну лепоту. Марија Егеља одушевила је све када је објавила снимак без трунке шминке и показала праву природну лепоту. Атрактивна… »
(Фото) "не ботоксирам се и имам боре": Марија Егеља (34) показала како изгледа без трунке шминке - Водитељка објавила снимак…

(Фото) "не ботоксирам се и имам боре": Марија Егеља (34) показала како изгледа без трунке шминке - Водитељка објавила снимак…

Блиц 06.07.2024
Марија Егеља (34) важи за једну од најлепших водитељки у Србији, а како је и сама признала, труди се да задржи природан изглед. Марија Егеља истакла је једном приликом да не ради ботокс и да је поносна на своје године и боре… »
"Не ботоксирам се и не фотошопирам" Марија Егеља показала како јој изгледа лице у четвртој деценији, водитељка одушевила!

"Не ботоксирам се и не фотошопирам" Марија Егеља показала како јој изгледа лице у четвртој деценији, водитељка одушевила!

Курир 06.07.2024
Водитељка Марија Егеља (34) сматра се једном од најлепших у својој бранши, а једна је од ретких која је рекла "не" било којој врсти естетских операција и корекција лица. Она је, како је и сама рекла једном приликом, поносна на… »
Показала своје право лице: Водитељка се појавила без шминке, сви у неверици гледају како изгледа (фото)

Показала своје право лице: Водитељка се појавила без шминке, сви у неверици гледају како изгледа (фото)

Свет & Скандал 06.07.2024
Марија Килибарда без шминке изгледа феноменално Водитељка Марија Килибарда у шестом је месецу трудноће, а она и њен изабраник Бранислав Бане Вучелић чекају девојчицу. Килибарда важи за једну од најлепших водитељки на домаћој… »

Вести дана »