Povezane vesti
Uhvatio me, drmnula sam ga po glavi: Goci nije bilo dobro kad je shvatila ko je on - Div je besno ustao!
Mondo 06.07.2024
Goca Lazarević prisetila se neprijatne situacije koja ju je zadesila na nastupu i priznala da joj nije bilo svejedno. Goca Lazarević prisetila se neprijatne situacije koja ju je zadesila na nastupu i priznala da joj nije bilo svejedno. Pevačica Goca… »
Ščepao me za koleno, a ja sam ga drmnula u glavu! Goca Lazarević o tuči na nastupu: Kad sam shvatila ko je nije mi bilo…
Kurir 06.07.2024
U emisiji Divan Šou na Kurir televizije, pevačica Goca Lazarević pričala je o neprijatnostima koje je tokom dugogodišnje karijere doživljavala na nastupima. Izdvojila je jedan nastup kada se tokom nastupa u jednom lokalu u fizički obračunala sa jednim… »
Vesti dana »
Poverenik Antonijević o lokalnim izborima: Nismo videli baš previše pomirljivih tonova
Insajder pre 1 satjoš 33 povezane
Odsek za medijske studije Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: Napad na Dinića je napad na slobodu medija
Nedeljnik pre 1 satjoš 6 povezanih
Vučić: Razgovarao sam sa Putinom, dobili smo produženje ugovora za gas još tri meseca po veoma povoljnim uslovima
Euronews pre 7 minutajoš 23 povezane
BLOG UŽIVO: Donald Tramp kaže da razmatra zauzimanje iranskog ostrva Harg, ali da bi dogovor mogao biti postignut „veoma brzo“
Insajder pre 6 minutajoš 23 povezane