Povezane vesti
"Kada sam shvatila kome sam zveknula šamarčinu, nije mi bilo svejedno": Goca Lazarević o nemilom događaju
Telegraf 06.07.2024
Preporučujemo. Pevačica Goca Lazarević progovorila je o neprijatnim situacijama koje su joj se događale kroz karijeru. Međutim, jedan nemili događaj je izdvojila, kada se tokom nastupa u jednom lokalu fizički obračunala sa gostom. - To se desilo u… »
Uhvatio me, drmnula sam ga po glavi: Goci nije bilo dobro kad je shvatila ko je on - Div je besno ustao!
Mondo 06.07.2024
Goca Lazarević prisetila se neprijatne situacije koja ju je zadesila na nastupu i priznala da joj nije bilo svejedno. Goca Lazarević prisetila se neprijatne situacije koja ju je zadesila na nastupu i priznala da joj nije bilo svejedno. Pevačica Goca… »
Ščepao me za koleno, a ja sam ga drmnula u glavu! Goca Lazarević o tuči na nastupu: Kad sam shvatila ko je nije mi bilo…
Kurir 06.07.2024
U emisiji Divan Šou na Kurir televizije, pevačica Goca Lazarević pričala je o neprijatnostima koje je tokom dugogodišnje karijere doživljavala na nastupima. Izdvojila je jedan nastup kada se tokom nastupa u jednom lokalu u fizički obračunala sa… »
Vesti dana »
Jovanović Ćuta pozvao na protest: Neće biti mira sve dok odgovorni ne odleže zasluženu robiju
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Košarkašice Srbije pobedile Ukrajinu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo
Danas pre 2 satajoš 1 povezana