Povezane vesti
"Sanjala sam ostvarenu osobu" Miona Jovanović javno priznala da Ša nije njen muškarac iz snova, neće mu biti dobro kada ovo…
Alo 06.07.2024
Šok obrt pred sam kraj rijalitija. Gošće u novom izdanju emisije ''Magazin In'' autorke i voditeljke Sanje Marinković bile su Aneli Ahmić, Maja Marinković, Miona Jovanović, Milena Kačavenda i Anita Stanojlović. - Šta je to o čemu se… »
"Ma, na šta vam ovo liči... Pljujete se" Sanja Marinković ponizila gošće kao nikada do sada
Mondo 06.07.2024
Sanja Marinković očitala je bukvicu Maji Marinković i Aneli Ahmić. Sanja Marinković očitala je bukvicu Maji Marinković i Aneli Ahmić. Sanja Marinković ugostila je učesnice Elite Anitu Stanojlović, Milenu Kačavendu, Mionu Jovanović, Maju… »
Skandal usred emisije! Sanja Marinković se direktno obratila Maji i Aneli Ahmić: Na šta vam ovo liči?
Alo 06.07.2024
U jednom trenutku, započela je rasprava o međusobnim uvredama u rijalitiju. Tokom današnje emisije letnje sezone "Magazin In" na televiziji "Pink", gošće su bile neke od najpoznatijih učesnica rijalitija "Elita" – Anita Stanojlović, Milena… »
Sanja Marinković pomenula obrazovanje, pa "spustila" Aneli i Maju : "Na šta vam ovo liči? Da se dve..."
Telegraf 06.07.2024
Preporučujemo. Gošće emisije "Magazin In" bile su aktuelne učesnice "Elite", a to su: Anita Stanojlović, Milena Kačavenda, Miona Jovanović, Maja Marinković i Aneli Ahmić. Voditeljka Sanja Marinković je sa učesnicama porazgovarala o poniženjima… »
Sanja Marinković ponizila maju i Aneli kao niko nikada pre! Pitala ih za obrazovanje, a onda ih izjavom zakucala u crnu zemlju
Kurir 06.07.2024
Tokom današnjeg dana na televiziji " Pink" emitovana je emisija letnje sezone " Magazin In". Gošće pomenute emisije bile su jedne od najaktuelnijih učesnica "Elite", a to su: Anita Stanojlović, Milena Kačavenda, Miona Jovanović, Maja Marinković i… »
Vesti dana »
Dve osobe stradale u požaru u prihvatilištu za odrasle u Vojki, 23 evakuisane – objekat bez dozvole i uslova za smeštaj
RTS pre 4 satijoš 46 povezanih
Umetnik, ne političar: Ko je Relja Stanojević, uhapšeni student u Novom Sadu?
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Vučić otkrio o čemu je pričao sa Trampom: Da on napravi Ameriku velikom, a mi Srbiju pristojnom zemljom
Nova pre 1 satjoš 28 povezanih