Повезане вести

Ђоковић: Очекивано тежак меч, физички сам све боље и боље

Ђоковић: Очекивано тежак меч, физички сам све боље и боље

Политика 07.07.2024
ЛОНДОН – Још један тежак меч, ништа мање нисам ни очекивао, знао сам да ће он доћи са самопоуздањем, играли смо у Аустралији, рекао је српски тенисер Новак Ђоковић после победе против Алексеја Попирина у трећем колу Вимблдона… »
Новак Ђоковић пред новим изазовом на Вимблдону Руне - први велики испит

Новак Ђоковић пред новим изазовом на Вимблдону Руне - први велики испит

Дневник 07.07.2024
Најбољи српски тенисер, Новак Ђоковић, прескочио је још једну препреку на Вимблдону, пошто је надиграо Аустралијанца Алексеја Попирина са 3:1 у сетовима. Био је то још један тежак окршај за седмоструког шампиона незваничног… »
Руне: "Ђоковић је имао операцију, али искрено..."

Руне: "Ђоковић је имао операцију, али искрено..."

Б92 07.07.2024
Дански тенисер Холгер Руне каже да Новак Ђоковић игра одлично упркос недавној операцији колена. Управо ће њих двојица у понедељак одмерити снаге у осмини финала Вимблдона. Руне је до овог меча стигао после преокрета против… »
Новак: Ценим Рунеа, биће ватромета у понедељак

Новак: Ценим Рунеа, биће ватромета у понедељак

Еуроневс 07.07.2024
Намучио се Новак Ђоковић са Алексејем Попирином, али се пларисао у осмину финала Вимблдона где ће му ривал бити Холгер Руне. Све је тежи пут тениског ГОАТ-а, али се чини и да је он све припремљенији за финиш трећег Гренд слема… »
Руне: Биће велика битка са Ђоковићем

Руне: Биће велика битка са Ђоковићем

Спорт клуб 07.07.2024
За Новака Ђоковића од понедељка почиње други Вимблдон. После три дуела против ривала који не припадају врху, следећи ће бити много опаснији. Холгер Руне не само да је најбољег тенисера свих времена побеђивао у важним мечевима… »
Новак: "Мислим да је то битно"

Новак: "Мислим да је то битно"

Б92 07.07.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић говорио је на конференцији за медије после пласмана у осмину финала Вимблдона. Седмоструки шампион је до тријумфа стигао после преокрета – 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 (3). Осврнуо се опет на прекид током… »
Ђоковић после пласмана у осмину финала Вимблдона: Одиграо сам најбољи тај-брејк ове године

Ђоковић после пласмана у осмину финала Вимблдона: Одиграо сам најбољи тај-брејк ове године

Данас 06.07.2024
Новак Ђоковић победио је Алексеја Попирина са 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 и пласирао се у осмину финала Вимблдона, где ће му противник бити Норвежанин Холгер Руне. По завршетку меча српски тенисер је у интервјуу на терену рекао да је… »
Ђоковић после преокрета победио Попирина и пласирао се у осмину финала

Ђоковић после преокрета победио Попирина и пласирао се у осмину финала

Данас 06.07.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић победио је Аустралијанца Алексеја Попирина са 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 (7:3) и пласирао се у осмину финала Вимблдона. Његов наредни противник биће Норвежанин Холгер Руне, који је вечерас победио Француза… »

Вести дана »