Povezane vesti

Đoković: Očekivano težak meč, fizički sam sve bolje i bolje

Đoković: Očekivano težak meč, fizički sam sve bolje i bolje

Politika 07.07.2024
LONDON – Još jedan težak meč, ništa manje nisam ni očekivao, znao sam da će on doći sa samopouzdanjem, igrali smo u Australiji, rekao je srpski teniser Novak Đoković posle pobede protiv Alekseja Popirina u trećem kolu Vimbldona (3:1). "Bio je… »
Novak Đoković pred novim izazovom na Vimbldonu Rune - prvi veliki ispit

Novak Đoković pred novim izazovom na Vimbldonu Rune - prvi veliki ispit

Dnevnik 07.07.2024
Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, preskočio je još jednu prepreku na Vimbldonu, pošto je nadigrao Australijanca Alekseja Popirina sa 3:1 u setovima. Bio je to još jedan težak okršaj za sedmostrukog šampiona nezvaničnog prvenstva sveta… »
Rune: "Đoković je imao operaciju, ali iskreno..."

Rune: "Đoković je imao operaciju, ali iskreno..."

B92 07.07.2024
Danski teniser Holger Rune kaže da Novak Đoković igra odlično uprkos nedavnoj operaciji kolena. Upravo će njih dvojica u ponedeljak odmeriti snage u osmini finala Vimbldona. Rune je do ovog meča stigao posle preokreta protiv Kventana Alisa, koji je… »
Novak: Cenim Runea, biće vatrometa u ponedeljak

Novak: Cenim Runea, biće vatrometa u ponedeljak

Euronews 07.07.2024
Namučio se Novak Đoković sa Aleksejem Popirinom, ali se plarisao u osminu finala Vimbldona gde će mu rival biti Holger Rune. Sve je teži put teniskog GOAT-a, ali se čini i da je on sve pripremljeniji za finiš trećeg Grend slema. "Svaki meč je… »
Rune: Biće velika bitka sa Đokovićem

Rune: Biće velika bitka sa Đokovićem

Sport klub 07.07.2024
Za Novaka Đokovića od ponedeljka počinje drugi Vimbldon. Posle tri duela protiv rivala koji ne pripadaju vrhu, sledeći će biti mnogo opasniji. Holger Rune ne samo da je najboljeg tenisera svih vremena pobeđivao u važnim mečevima, nego će i sutra… »
Novak: "Mislim da je to bitno"

Novak: "Mislim da je to bitno"

B92 07.07.2024
Srpski teniser Novak Đoković govorio je na konferenciji za medije posle plasmana u osminu finala Vimbldona. Sedmostruki šampion je do trijumfa stigao posle preokreta – 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 (3). Osvrnuo se opet na prekid tokom drugog seta, kada su… »
Đoković posle plasmana u osminu finala Vimbldona: Odigrao sam najbolji taj-brejk ove godine

Đoković posle plasmana u osminu finala Vimbldona: Odigrao sam najbolji taj-brejk ove godine

Danas 06.07.2024
Novak Đoković pobedio je Alekseja Popirina sa 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 i plasirao se u osminu finala Vimbldona, gde će mu protivnik biti Norvežanin Holger Rune. Po završetku meča srpski teniser je u intervjuu na terenu rekao da je prikazao najbolju… »
Đoković posle preokreta pobedio Popirina i plasirao se u osminu finala

Đoković posle preokreta pobedio Popirina i plasirao se u osminu finala

Danas 06.07.2024
Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Australijanca Alekseja Popirina sa 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 (7:3) i plasirao se u osminu finala Vimbldona. Njegov naredni protivnik biće Norvežanin Holger Rune, koji je večeras pobedio Francuza Kventena Alija (3:2)… »

Vesti dana »