Povezane vesti
Ivana Španović podbacila u Parizu
B92 07.07.2024
Srpske atletičarke Ivana Španović i Milica Gardašević zauzele su deseto, odnosno osmo mesto na mitingu Dijamantske lige u Parizu. Nisu se srpske atletičarke proslavile na ovom mitingu. Španovićeva je eliminisana već posle tri serije, pošto je u prvoj… »
Ivana Španović deseta, a Milica Gardašević osvojila osmo mesto na mitingu Dijamantske lige u Parizu
Telegraf 07.07.2024
Srpske atletičarke imale su proveru pred Olimpijske igre u Parizu. Srpske atletičarke, Milica Gardašević i Ivana Španović učestvovale su danas na mitingu Dijamantske lige u Parizu u sklopu priprema za Olimpijske igre u istom gradu za samo tri sedmice… »
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos Ivane Španović na mitingu Dijamantske lige u Parizu
Telegraf 07.07.2024
Srpska atletičarka će iskoristiti ovo takmičenje kao pripremu za Olimpijske igre u Parizu. Srpska atletičarka, Ivana Španović krenuće da se priprema za nastup na Olimpijskim igrama ove večeri u Parizu gde će uzeti učešće na mitingu Dijamantske lige. Svi… »
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos Angeline Topić u skoku uvis na Dijamantskoj ligi u Parizu
Telegraf 07.07.2024
Navijamo za naše atletsko zlato! Mlada srpska atletičarka, Angelina Topić uzeće učešće u nedelju na takmičenju Dijamantske lige u Parizu u disciplini skok uvis, gde će pokušati da dođe do novog velikog rezultata. Neverovatne rezultate je imala naša… »
Vesti dana »

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 41 minutajoš 19 povezanih

(Video) Zemljotres razorne jačine pogodio Rusiju! Proglašena opasnost, stanovništvo evakuisano preti im cunami
Dnevnik pre 56 minutajoš 12 povezanih

"Ja ću se pobrinuti za to": Oglasila se udovica Čarlija Kirka: Nemaš pojima kakvu si vatru zapalio u ovoj ženi, niko nikada neće zaboraviti ime mog muža!
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih

Vremenska prognoza za 13. septembar: Sunčano i toplo, ponegde kratkotrajna kiša
Mondo pre 4 satijoš 9 povezanih