Повезане вести

"Жеље мог мушкарца су важне": Мелина је после развода од Хариса срећу пронашла крај другог, а има јасан став о везама и…

"Жеље мог мушкарца су важне": Мелина је после развода од Хариса срећу пронашла крај другог, а има јасан став о везама и…

Блиц 07.07.2024
Модна креаторка Мелина Џиновић недавно се експресно развела од чувеног фолкера Хариса Џиновића, са којим је више од две деценије била у љубави, а 10 година у браку. О Мелинином новом партнеру одавно се прича, док се она још… »
„Добијам замерке због тога“: Водитељка РТС је у браку са 18 година старијим човеком, а сада је проговорила о родитељству и…

„Добијам замерке због тога“: Водитељка РТС је у браку са 18 година старијим човеком, а сада је проговорила о родитељству и…

Нова 07.07.2024
Водитељка "Слагалице" Јелена Симић са партнером Драганом Симићем има двоје деце и истиче да им 18 година разлике не представља проблем у односу, те да су им деца центар света. „Најважнија је љубав, ако тога нема, немате ништа… »
"Имам и помоћ у кући" Муж водитељке Слагалице 18 година старији од ње, сад признала да није све идеално, ево шта јој не прија…

"Имам и помоћ у кући" Муж водитељке Слагалице 18 година старији од ње, сад признала да није све идеално, ево шта јој не прија…

Курир 07.07.2024
Водитељка Слагалице и емисије “Један добар дан” на РТС-у успешно обавља свој посао годинама, а више од две деценије ужива у љубави са мужем Драганом Симићем. Наиме, Јелена Симић са 18 година старијим супругом има двоје… »
"Ћеркини коментари ми не пријају": Водитељка РТС-а признала све о односу са тринаестогодишњом наследницом и породичном дому…

"Ћеркини коментари ми не пријају": Водитељка РТС-а признала све о односу са тринаестогодишњом наследницом и породичном дому…

Блиц 07.07.2024
Водитељка Слагалице и емисије “Један добар дан” на РТС-у успешно обавља свој посао годинама уназад, а више од две деценије ужива у љубави са мужем Драганом Симићем. Наиме, Јелена Симић са 18 година старијим супругом има двоје… »

Вести дана »