Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Topić potpisao višegodišnji ugovor sa Oklahomom

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Topić potpisao višegodišnji ugovor sa Oklahomom

Politika 07.07.2024
OKLAHOMA SITI – Košarkaški klub Oklahoma potpisao je višegodišnji ugovor sa dosadašnjim plejmejkerom Crvene zvezde Nikolom Topićem, saopštio je danas generalni menadžer Tandera Sem Presti, javlja Tanjug. U saopštenju Oklahome se navodi da… »
Košarkaš Crvene zvezde Nikola topić potpisao višegodišnji ugovor sa Oklahomom

Košarkaš Crvene zvezde Nikola topić potpisao višegodišnji ugovor sa Oklahomom

Dnevnik 07.07.2024
Košarkaški klub Oklahoma potpisao je višegodišnji ugovor sa dosadašnjim plejmejkerom Crvene zvezde Nikolom Topićem, saopštio je danas generalni menadžer Tandera Sem Presti. U saopštenju Oklahome se navodi da detalji ugovora, prema politici kluba… »
Zvezdin plej potpisao višegodišnji ugovor sa Oklahomom

Zvezdin plej potpisao višegodišnji ugovor sa Oklahomom

Sportski žurnal 07.07.2024
Topić (18) je pre 10 dana izabran kao 12. pik u prvoj rundi NBA drafta od strane Oklahome. Košarkaški klub Oklahoma potpisao je višegodišnji ugovor sa dosadašnjim plejmejkerom Crvene zvezde Nikolom Topićem, saopštio je danas generalni menadžer… »
Vreme je za NBA: Nikola Topić potpisao višegodišnji ugovor sa Oklahomom!

Vreme je za NBA: Nikola Topić potpisao višegodišnji ugovor sa Oklahomom!

Hot sport 07.07.2024
Ovaj potez označava početak Topićeve NBA karijere Doskorašnji plejmejker Crvene zvezde, talentovani Nikola Topić, potpisao je višegodišnji ugovor sa Oklahoma Siti Tanderom, potvrdila je franšiza. Iako nisu otkriveni detalji o iznosu i dužini… »
Nikola Topić potpisao višegodišnji ugovor sa Oklahomom!

Nikola Topić potpisao višegodišnji ugovor sa Oklahomom!

Telegraf 07.07.2024
Srpski košarkaš je izabran kao 12. pik u prvoj rundi NBA drafta. Košarkaški klub Oklahoma potpisao je višegodišnji ugovor sa dosadašnjim plejmejkerom Crvene zvezde Nikolom Topićem, saopštio je danas generalni menadžer Tandera Sem Presti. U… »
Topić potpisao višegodišnji ugovor sa Oklahomom

Nedeljnik 07.07.2024
Mladi srpski plejmejker Nikola Topić potpisao je višegodišnji ugovor sa Oklahoma Siti Tanderom, potvrdila je franšiza, a prenosi SK. Nije naglašen iznos ni dužina trajanja ugovora zbog, kako navode u saopštenju, klupske politike. Zanimljivo… »

B92 07.07.2024
Doskorašnji plejmejker Crvene zvezde, talentovani Nikola Topić potpisao je višegodišnji ugovor sa Oklahoma Siti Tanderom, potvrdila je franšiza. Nije naglašen iznos ni dužina trajanja Topićevog ugovora. Generalni menadžer „Gromova" Sem Presti… »

Vesti dana »