Povezane vesti
„Pobacao je sve stolove, ispraznio lokal i zapretio nam pištoljem“: Tamara Milutinović otkrila kakvu neprijatnost je doživela…
Nova 07.07.2024
Pevačica Tamara Milutinović prepričala je jednu neprijatnu situaciju koja joj se dogodila tokom nastupa. Naime, ona je govorila o negativnim stranama svog posla i onome sa čime se mnoge njene kolege suočavaju, te je rekla koja je najneprijatnija… »
"Pobacao je stolove, a onda nam je sa pištoljem u ruci naredio...": Pevačica o strašnoj situaciji sa nastupa
Telegraf 07.07.2024
Preporučujemo. Pevačica Tamara Milutinović, ispričala je da je doživela neugodnu situaciju na svirci, te da joj je to jedna od najneprijatnijih u karijeri. - Svi mi pevači nekad doživimo neprijatne situacije. Sećam se recimo na jednoj svirci da je neki… »
Vesti dana »
Prikaz naoružanja u Batajnici – migovi 29, helikopteri H-145, lanseri raketa
RTS pre 7 minutajoš 28 povezanih
(Foto) Jako je puklo, a onda se pojavio oblak otrovnog gasa. Dete završilo u bolnici posle incidenta u Guči, otac Žarko otkrio dramatične detalje: "Stigli smo do kapije i tu je bio kraj"
Blic pre 27 minutajoš 34 povezane
RHMZ: Nastavak toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturama do 39 stepeni
NIN pre 12 minutajoš 24 povezane
"Malo mi je neprijatno kad me to pitate": Skaloni svima priznao šta mu je Mesi naredio pre meča
Mondo pre 2 minutajoš 32 povezane
Sudbina se poigrala sa komšijama - paklen put u nokaut fazi za Hrvatsku, Bosna i Hercegovina sanja čudo
RTS pre 52 minutajoš 50 povezanih