Повезане вести
Избори у Француској: Десница у јуришу, левица у отпору и калкулације у последњем минуту
BBC News 07.07.2024
Французи гласају на „најважнијим изборима у последњих неколико деценија", ултрадесничари очекују велику победу. Париз је за мене одувек био симбол мултикултуралности, отворености, град у којем просто има места за све, па тако и… »
Избори у Француској: Десница у јуришу, левица у отпору и калкулације у последњем минуту
Данас 07.07.2024
Париз је за мене одувек био симбол мултикултуралности, отворености, град у којем просто има места за све, па тако и за мене. Мислио сам тако када сам га 2013. године први пут посетио као студент, а умем исто да помислим и данас… »
Блиц 07.07.2024
Париз је за мене одувек био симбол мултикултуралности, отворености, град у којем просто има места за све, па тако и за мене. Мислио сам тако када сам га 2013. године први пут посетио као студент, а умем исто да помислим и данас… »
Јужне вести 07.07.2024
Гетти Имагес Париз је за мене одувек био симбол мултикултуралности, отворености, град у којем просто има места за све, па тако и за мене. Мислио сам тако када сам га 2013. године први пут посетио као студент, а умем исто да… »
НИН 07.07.2024
Радио 021 07.07.2024
Французи гласају на „најважнијим изборима у последњих неколико деценија", ултрадесничари очекују велику победу. Гетти Имагес Париз је за мене одувек био симбол мултикултуралности, отворености, град у којем просто има места за… »
Вести дана »

У Србији данас после облачног јутра претежно сунчано, температура до 27 степени
НИН пре 3 сатајош 27 повезаних

Министар просвете: Ако наставници блокирају почетак школске године, неће добити плату
Југмедиа пре 1 сатјош 18 повезаних