Povezane vesti
Izbori u Francuskoj: Desnica u jurišu, levica u otporu i kalkulacije u poslednjem minutu
BBC News 07.07.2024
Francuzi glasaju na „najvažnijim izborima u poslednjih nekoliko decenija", ultradesničari očekuju veliku pobedu. Pariz je za mene oduvek bio simbol multikulturalnosti, otvorenosti, grad u kojem prosto ima mesta za sve, pa tako i za mene. Mislio sam tako… »
Izbori u Francuskoj: Desnica u jurišu, levica u otporu i kalkulacije u poslednjem minutu
Danas 07.07.2024
Pariz je za mene oduvek bio simbol multikulturalnosti, otvorenosti, grad u kojem prosto ima mesta za sve, pa tako i za mene. Mislio sam tako kada sam ga 2013. godine prvi put posetio kao student, a umem isto da pomislim i danas, kada u njemu živim… »
Blic 07.07.2024
Pariz je za mene oduvek bio simbol multikulturalnosti, otvorenosti, grad u kojem prosto ima mesta za sve, pa tako i za mene. Mislio sam tako kada sam ga 2013. godine prvi put posetio kao student, a umem isto da pomislim i danas, kada u njemu živim… »
Južne vesti 07.07.2024
Getty Images Pariz je za mene oduvek bio simbol multikulturalnosti, otvorenosti, grad u kojem prosto ima mesta za sve, pa tako i za mene. Mislio sam tako kada sam ga 2013. godine prvi put posetio kao student, a umem isto da pomislim i danas, kada u njemu… »
NIN 07.07.2024
Radio 021 07.07.2024
Francuzi glasaju na „najvažnijim izborima u poslednjih nekoliko decenija", ultradesničari očekuju veliku pobedu. Getty Images Pariz je za mene oduvek bio simbol multikulturalnosti, otvorenosti, grad u kojem prosto ima mesta za sve, pa tako i za mene… »
Vesti dana »

Angelina Topić osvojila bronzanu medalju u skoku uvis na Svetskom prvenstvu u Tokiju
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane

Velika Britanija, Kanada i Australija priznale Palestinu kao državu
Radio 021 pre 41 minutajoš 37 povezanih

Angelina Topić osvojila bronzanu medalju za Srbiju na Svetskom prvenstvu
BBC News pre 11 minutajoš 57 povezanih

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
BBC News pre 3 satajoš 17 povezanih