Повезане вести
(Видео) "живели смо одвојено": Оља Карелуша о разводу, дотакла се и Тее Таировић: "Није моја наследница, ја сам направила бум"…
Блиц 07.07.2024
Оља Карлеша двехиљадитих харала је јавном сценом, а њена песма "Лавица" и даље је хит. Она је синоћ, након много времена, наступала пред београдском публиком и није крила одушевљење због тога. Оља се, наиме, из јавности… »
Оља карлеуша искрено о разводу о којем се спекулише, споменула и теу таировић: Није моја наследница, Ја сам направила бум
Курир 07.07.2024
Оља Карлеша двехиљадитих харала је јавном сценом, а њена песма "Лавица" и даље је хит. Она је синоћ, након много времена, наступала пред београдском публиком и није крила одушевљење због тога. Оља се, наиме, из јавности… »
(Видео): Тина Ивановић (50) изашла на бину и почела да се тресе пред хиљадама људи у Београду: "Појела ме трема", некада…
Блиц 07.07.2024
Певачица Тина Ивановић (50) која је својим хитовима двехиљадитих харала јавном сценом, појавила се на једном догађају где је отпевала низ својих песама, а многи су приметили да се на сцени тресла од треме. - Пресрећна сам што се… »
Вести дана »

Синдикати културе предали Министарству финансија захтеве у вези са својим зарадама
Бета пре 2 сатајош 15 повезаних

Киша неће заобићи Београд Временска прогноза РХМЗ најављује мраз од овог датума
Ало пре 5 сатијош 15 повезаних

Пикси се обратио нацији после одласка са места селектора, имао поруку за наследника
Нова пре 42 минутајош 38 повезаних

Бивши Трампов саветник Џон Болтон предао се властима након подизања оптужнице
Нова пре 2 сатајош 24 повезане