Povezane vesti
(Video) "živeli smo odvojeno": Olja Kareluša o razvodu, dotakla se i Tee Tairović: "Nije moja naslednica, ja sam napravila…
Blic 07.07.2024
Olja Karleša dvehiljaditih harala je javnom scenom, a njena pesma "Lavica" i dalje je hit. Ona je sinoć, nakon mnogo vremena, nastupala pred beogradskom publikom i nije krila oduševljenje zbog toga. Olja se, naime, iz javnosti povukla u jeku… »
Olja karleuša iskreno o razvodu o kojem se spekuliše, spomenula i teu tairović: Nije moja naslednica, Ja sam napravila bum
Kurir 07.07.2024
Olja Karleša dvehiljaditih harala je javnom scenom, a njena pesma "Lavica" i dalje je hit. Ona je sinoć, nakon mnogo vremena, nastupala pred beogradskom publikom i nije krila oduševljenje zbog toga. Olja se, naime, iz javnosti povukla u jeku… »
(Video): Tina Ivanović (50) izašla na binu i počela da se trese pred hiljadama ljudi u Beogradu: "Pojela me trema", nekada…
Blic 07.07.2024
Pevačica Tina Ivanović (50) koja je svojim hitovima dvehiljaditih harala javnom scenom, pojavila se na jednom događaju gde je otpevala niz svojih pesama, a mnogi su primetili da se na sceni tresla od treme. - Presrećna sam što se moje pesme i dalje… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Gužva na Autokomandi sve veća, more ljudi stiže iz pravca Slavije: Studenti dobijaju podršku sa svih strana
Nova pre 32 minutajoš 79 povezanih
Petar Benčina: Kad su studenti tako čestiti, jednostavni, pravični – onda sve to zajedno pleni
Danas pre 56 minutajoš 24 povezane
Sudar autobusa kod Umke: Dvoje poginulih, vozač osumnjičen za teško krivično delo
Vreme pre 1 satjoš 77 povezanih
Desetak pripadnika BIA upalo u kuću poljoprivrednika, ispituju ga satima
Nova pre 2 satajoš 3 povezane