Повезане вести
Аврамовић: Шта ће бити са клубом, то ме не занима…
Спортски журнал 07.07.2024
”Триста посто сам фокусиран на репрезентацију”. Алекса Аврамовић је тренутно са репрезентацијом Србије и припрема се за Олимпијске игре. Медији данима спекулишу о његовој будућности. Спомињу се три опције – останак у Партизану… »
"Шта ће бити са клубом ме не занима": Алекса Аврамовић о продужетку сарадње са Партизаном
Вечерње новости 07.07.2024
Алекса Аврамовић је на припремама са кошаркашком репрезнтацијом Србије где одбројава до почетка Олимпијских игара у Паризу, а у једном интервјуу био један од, ако не и најбољи играч кошаркашке репрезентације Србије у Манили, а… »
Неустрашиви ''орао'' Алекса: ''Шта ће бити са клубом, то ме не занима!''
Спортске.нет 07.07.2024
Припреме репрезентације Србије за наступ на Олимпијским играма су у пуном јеку, а у претходна два дана наши ''орлови'' су одиграли две утакмице са Холандијом иза затворених врата у Боградској арени и оба пута тријумфовали. Синоћ… »
Аврамовић отворено о статусу у Партизану: „Шта ће бити са клубом? Не занима ме!“
Хот спорт 07.07.2024
Фокусиран је само на репрезентацију Алекса Аврамовић, српски репрезентативац и играч Партизана, био је у центру пажње због могућег преласка у редове Макабија из Тел Авива. Спекулације су достигле врхунац када је Аврамовић, према… »
Аврамовић о Партизану: Не занима ме
Б92 07.07.2024
Алекса Аврамовић, српски кошаркаш, говорио је о репрезентацији и свом статусу у Партизану. Српски репрезентативац Алекса Аврамовић је у интервјуу за Меридиан спорт говорио о свом статусу у Партизану и потенцијалном трансферу у… »
Вести дана »
Мацут: Србија разуме потребе МОЛ-а, али не може да иде на своју штету
Бета пре 3 сатајош 21 повезана