Povezane vesti
Avramović: Šta će biti sa klubom, to me ne zanima…
Sportski žurnal 07.07.2024
”Trista posto sam fokusiran na reprezentaciju”. Aleksa Avramović je trenutno sa reprezentacijom Srbije i priprema se za Olimpijske igre. Mediji danima spekulišu o njegovoj budućnosti. Spominju se tri opcije – ostanak u Partizanu, prelazak u… »
"Šta će biti sa klubom me ne zanima": Aleksa Avramović o produžetku saradnje sa Partizanom
Večernje novosti 07.07.2024
Aleksa Avramović je na pripremama sa košarkaškom reprezntacijom Srbije gde odbrojava do početka Olimpijskih igara u Parizu, a u jednom intervjuu bio jedan od, ako ne i najbolji igrač košarkaške reprezentacije Srbije u Manili, a sada ima priliku da… »
Neustrašivi ''orao'' Aleksa: ''Šta će biti sa klubom, to me ne zanima!''
Sportske.net 07.07.2024
Pripreme reprezentacije Srbije za nastup na Olimpijskim igrama su u punom jeku, a u prethodna dva dana naši ''orlovi'' su odigrali dve utakmice sa Holandijom iza zatvorenih vrata u Bogradskoj areni i oba puta trijumfovali. Sinoć je bilo baš ubedljivo… »
Avramović otvoreno o statusu u Partizanu: „Šta će biti sa klubom? Ne zanima me!“
Hot sport 07.07.2024
Fokusiran je samo na reprezentaciju Aleksa Avramović, srpski reprezentativac i igrač Partizana, bio je u centru pažnje zbog mogućeg prelaska u redove Makabija iz Tel Aviva. Spekulacije su dostigle vrhunac kada je Avramović, prema informacijama iz… »
Avramović o Partizanu: Ne zanima me
B92 07.07.2024
Aleksa Avramović, srpski košarkaš, govorio je o reprezentaciji i svom statusu u Partizanu. Srpski reprezentativac Aleksa Avramović je u intervjuu za Meridian sport govorio o svom statusu u Partizanu i potencijalnom transferu u Makabi iz Tel Aviva. "Ne… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Protest u Novom Sadu: Kolona građana prošla sedište SNS, naprednjaci im se smejali. Ljudi viču: „Ubice! Ubice!“
Nova pre 30 minutajoš 29 povezanih
FOTO, VIDEO: Završena protestna šetnja duž "Bulevara krvavih ruku", zabeleženi manji incidenti
Radio 021 pre 18 minutajoš 14 povezanih
BLOG UŽIVO „Oklopna brigada se umnožava, poziv svima da branimo most!“ Ovo su odluke sastanka opozicije i aktivista: Svakog dana po jedan poslanik na mostu
Nova pre 55 minutajoš 23 povezane
Hezbollah tvrdi da je pogodio pomorsku bazu Ashdod i Tel Aviv
Al Jazeera pre 59 minutajoš 26 povezanih