Povezane vesti
"Piksi, zaboravi na mene!" Čuveni fudbaler dao potpuno drugačiji ugao sukoba kapitena i selektora: Da sam na Tadićevom mestu...…
Kurir 07.07.2024
Evropsko prvenstvo u fudbalu stiglo je do polufinala, reprezentacija Srbije završila je učešće još u grupnoj fazi. U domaćoj javnosti i dalje priča o dešavanjima u Nemačkoj. Posebno o odnosu koji su imali selektor Dragan Stojković Piksi i kapiten Dušan… »
"Da sam na Tadićevom mestu rekao bih: Selektore, zaboravite na mene"
B92 07.07.2024
Fudbaler reprezentacije Srbije Filip Mladenović je govorio o odnosu kapitena Dušana Tadića i selektora Dragana Stojkovića Piksija. Mladenović je gostovao u emisiji "Sportlajt" na "Sport klubu", gde je se posebno osvrnuo na odnos selektora Dragana… »
Vesti dana »
Tramp: Razmatramo smanjenje vojnih aktivnosti; Mediji: Iran gađao američko-britansku bazu u Indijskom okeanu
RTS pre 2 minutajoš 47 povezanih
MUP: Internet prevarom oštetili veći broj građana za višemilionske iznose
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane
Lučić o krađi podataka iz Telekoma: Locirali smo hakera u inostranstvu, sistem nije bio ugrožen
Insajder pre 2 satajoš 20 povezanih
Amerika razmatra smanjenje napada na Iran, Vučić kaže da Srbija ima dovoljno rezervi nafte i gasa
BBC News pre 1 satjoš 20 povezanih
Građani Srbije nemaju razloga da pune kanistere: Đedović Handanović o velikoj energetskoj krizi
Telegraf pre 31 minutajoš 16 povezanih