Povezane vesti
Vapaj mlade violinistkinje jane: Napravila sam grešku i krpelj me je paralisao! Plakala sam od bolova, u Srbiji za ovo nema…
Kurir 07.07.2024
Bezazleno igranje sa životinjama mladu violinistkinju Janu Mitić (30) iz Niša koštalo je zdravlja, a ujed krpelja pretvorio se u pakao! Jedno vreme čak je bila i nepokretna, dobila je epileptične napade, zapaljenje nerava, pogotovo u glavi, što je… »
"Napravila sam grešku i krpelj me je paralisao": Mlada violinistkinja Jana ostala nepokretna posle naivne igre sa…
Blic 07.07.2024
Bezazleno igranje sa životinjama mladu violinistkinju Janu Mitić (30) iz Niša koštalo je zdravlja, a ujed krpelja pretvorio se u pakao. Jedno vreme čak je bila i nepokretna, dobila je epileptične napade, zapaljenje nerava, pogotovo u glavi, što je… »
Vesti dana »
UŽIVO Protest podrške prosvetnim radnicima: Studenti nakon podrške penzionerima u tišini stigli ispred Ministarstva prosvete (VIDEO)
Danas pre 45 minutajoš 29 povezanih
Završen protest radnika GSP-a i studenata, predati zahtevi gradskoj upravi (FOTO; VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 23 povezane
Forbs: Vesić pred tužiocem – Nadstrešnica bi pala i da je imala upotrebnu dozvolu
Nova ekonomija pre 3 satajoš 6 povezanih
Turska: Neprihvatljiv Trampov plan o raseljavanju Palestinaca iz Pojasa Gaze
Novi magazin pre 32 minutajoš 51 povezana
Muškarcu iz Sremske Mitrovice pretresena kuća i nađena automatska puška i 94 metaka! Napisana mu krivična prijava (foto)
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih