Povezane vesti
„Bilo mi je neprijatno, pomislila sam da je mnogo nadmen“: Ovako je počela ljubav između Tamare Dragičević i Petra Benčine –…
Nova 07.07.2024
Tamara Dragičević juče se porodila i na svet donela sina kojem su roditelji dali ime Boris. Glumica i njen suprug Petar Benčina važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj glumačkoj sceni i mnogima su inspiracija kakav odnos treba da bude. Sada već… »
"Bilo mi je neprijatno, samo sam se mami poverila": Ovako je počela ljubav Tamare Dragičević i Petra Benčine: "Pomislila sam…
Blic 07.07.2024
Glumica Tamara Dragičević juče se porodila i na svet donela sina kojem su roditelji dali ime Boris. Par važi za jedan od najskladnijih na domaćoj glumačkoj sceni i mnogima su inspiracija kakav odnos treba da bude. Petar Benčina i Tamara Dragičević sada… »
Vesti dana »
Epidemija glisti među decom u Srbiji: Pedijatar upozorava na novu pošast pored mutant virusa! Ako je dete nervoznije i ne može da jede, sumnjajte na parazite
Dnevnik pre 3 satajoš 3 povezane
Spajić podržao Vučićevu ideju o celom Zapadnom Balkanu u EU: Mi ćemo vas tamo čekati već od 2028.
Blic pre 3 satajoš 23 povezane