Povezane vesti
EU usvojila uredbu o dobrobiti pasa i mačaka: Svi će morati da budu čipovani
Radio 021 07.07.2024
Psi i mačke u zemljama EU biće bolje zaštićeni na osnovu predloga uredbe o dobrobiti pasa i mačaka koja je usvojena na kraju belgijskog predsedavanja EU, objavio je Brisel tajms. Evropska komisija je u decembru 2023. godine predložila uredbu za… »
Savet EU usvojio uredbu o dobrobiti pasa i mačaka radi bolje zaštite ljubimaca
NIN 07.07.2024
Psi i mačke u zemljama EU biće bolje zaštićeni na osnovu predloga uredbe o dobrobiti pasa i mačaka koja je usvojena na kraju belgijskog predsedavanja EU, objavio je danas Brisel tajms. Evropska komisija (EK) je u decembru 2023. godine predložila… »
Svi će morati da budu čipovani: Savet EU usvojio uredbu o dobrobiti pasa i mačaka radi bolje zaštite ljubimaca
Euronews 07.07.2024
Psi i mačke u zemljama EU biće bolje zaštićeni na osnovu predloga uredbe o dobrobiti pasa i mačaka koja je usvojena na kraju belgijskog predsedavanja EU, objavio je danas Brisel tajms. Evropska komisija (EK) je u decembru 2023. godine predložila… »
Vesti dana »

Golubović: Neki smatraju da se dešava pad energije, ja mislim da je akumulacija
N1 Info pre 23 minutajoš 17 povezanih

Rušenje, rekonstrukcija ili delimično korišćenje: Ministarka građevinarstva o sudbini zgrade novosadske Železničke stanice
Insajder pre 3 satajoš 21 povezana

Skupštinski odbor usvojio izveštaj Ombudsmana i poverenice za 2022, 2023 i 2024. godinu
NIN pre 1 satjoš 16 povezanih

Studentski protesti u 32 grada: Danas blokada Brankovog mosta i Gazele u Beogradu
NIN pre 2 satajoš 30 povezanih

"Suza mi je krenula, pitao sam se da li je moguće": Kragujevčani ubedili Feđu Dudića na Baščaršiji da ostane
Mondo pre 3 minutajoš 20 povezanih