Povezane vesti
Beloruski aktivista u kućnom pritvoru u Beogradu čeka izručenje u Minsk: „Dobio sam pismo KGB-a, advokati su mi rekli da…
Nova 07.07.2024
Ako se vratim u Belorusiju, preti mi do 25 godina zatvora, a možda i smrtna kazna. Posle jednog poziva KGB-a, advokati su mi savetovali da odmah napustim zemlju, kaže za N1 beloruski aktivista i novinar Andrej Gnjot, koji u kućnom pritvoru u Beogradu… »
(INTERVJU) Andrej Gnjot: Posle poziva KGB-a, imao sam dva sata da odem iz Belorusije, ako se vratim, preti mi i smrtna kazna
N1 Info 07.07.2024
Ako se vratim u Belorusiju, preti mi do 25 godina zatvora, a možda i smrtna kazna. Posle jednog poziva KGB-a, advokati su mi savetovali da odmah napustim zemlju, kaže za N1 beloruski aktivista i novinar Andrej Gnjot, koji u kućnom pritvoru u Beogradu… »
(INTERVJU) Andrej Gnjot: Posle poziva KGB-a, imao sam dva sata da odem iz Belorusije, ako se vratim, preti mi i smrtna kazna
N1 Info 07.07.2024
Vesti dana »

Kreni-Promeni: EK podržala propali projekat Jadar koji se neće desiti u Srbiji
Novi magazin pre 9 minutajoš 43 povezane

Narodni pokret Srbije: Da EK povuče odluku o projektu Jadar u Srbiji kao strateškom
Beta pre 55 minutajoš 15 povezanih

Oglasio se Prekršajni sud u Novom Sadu o incidentima na koncertu Beogradskog sindikata u Futogu
Nova pre 4 satijoš 17 povezanih

(Zlo)upotreba asfalta u izborne srhe: U Kosjeriću i Zaječaru sve se puši od radova
Vreme pre 1 satjoš 14 povezanih

Kada će biti održani novi pregovori Ukrajine i Rusije? Oglasio se portparol Kremlja: "Razmatramo ukrajinski memorandum"
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih