Povezane vesti
Beloruski aktivista u kućnom pritvoru u Beogradu čeka izručenje u Minsk: „Dobio sam pismo KGB-a, advokati su mi rekli da…
Nova 07.07.2024
Ako se vratim u Belorusiju, preti mi do 25 godina zatvora, a možda i smrtna kazna. Posle jednog poziva KGB-a, advokati su mi savetovali da odmah napustim zemlju, kaže za N1 beloruski aktivista i novinar Andrej Gnjot, koji u kućnom pritvoru u Beogradu… »
(INTERVJU) Andrej Gnjot: Posle poziva KGB-a, imao sam dva sata da odem iz Belorusije, ako se vratim, preti mi i smrtna kazna
N1 Info 07.07.2024
Ako se vratim u Belorusiju, preti mi do 25 godina zatvora, a možda i smrtna kazna. Posle jednog poziva KGB-a, advokati su mi savetovali da odmah napustim zemlju, kaže za N1 beloruski aktivista i novinar Andrej Gnjot, koji u kućnom pritvoru u Beogradu… »
(INTERVJU) Andrej Gnjot: Posle poziva KGB-a, imao sam dva sata da odem iz Belorusije, ako se vratim, preti mi i smrtna kazna
N1 Info 07.07.2024
Vesti dana »

Sednica Skupštine Srbije: Poslanici o legalizaciji, nadstrešnici, prosveti, Pionirskom parku
NIN pre 11 minutajoš 33 povezane

Vučić preneo važne reči jednog Nemca o Beogradu: Bio je moj gost, ni on nije mogao da poveruje...
Telegraf pre 2 minutajoš 20 povezanih

Od srede popodne kreće ovo: Oglasio se RHMZ i objavio detaljnu prognozu za naredna 3 dana
Telegraf pre 1 satjoš 24 povezane

U Ivanjici bez struje više hiljada domaćinstava, vanredna situacija u još tri opštine
NIN pre 27 minutajoš 12 povezanih

Prugom za Suboticu krenuli teretni vozovi, putnički saobraćaj od sutra u podne
Ekapija pre 1 satjoš 17 povezanih