Povezane vesti
Beloruski aktivista u kućnom pritvoru u Beogradu čeka izručenje u Minsk: „Dobio sam pismo KGB-a, advokati su mi rekli da…
Nova 07.07.2024
Ako se vratim u Belorusiju, preti mi do 25 godina zatvora, a možda i smrtna kazna. Posle jednog poziva KGB-a, advokati su mi savetovali da odmah napustim zemlju, kaže za N1 beloruski aktivista i novinar Andrej Gnjot, koji u kućnom pritvoru u Beogradu… »
(INTERVJU) Andrej Gnjot: Posle poziva KGB-a, imao sam dva sata da odem iz Belorusije, ako se vratim, preti mi i smrtna kazna
N1 Info 07.07.2024
Ako se vratim u Belorusiju, preti mi do 25 godina zatvora, a možda i smrtna kazna. Posle jednog poziva KGB-a, advokati su mi savetovali da odmah napustim zemlju, kaže za N1 beloruski aktivista i novinar Andrej Gnjot, koji u kućnom pritvoru u Beogradu… »
(INTERVJU) Andrej Gnjot: Posle poziva KGB-a, imao sam dva sata da odem iz Belorusije, ako se vratim, preti mi i smrtna kazna
N1 Info 07.07.2024
Vesti dana »
Ćulibrk: Moguće da je MOL od Vučića tražio da imaju iste povlastice kao i Rusi
Morava info pre 28 minutajoš 30 povezanih
Doček Pravoslavne Nove 2026. godine u parku Sveti Sava
Gradski portal 018 pre 8 minutajoš 27 povezanih
Stigla kazna: Dušan Mandić suspendovan, poznato koliko će biti van bazena!
Hot sport pre 58 minutajoš 33 povezane
Vučić: „Očekujem da će Mađari i Rusi u naredna dva-tri dana dostaviti obavezujući deo ugovora o NIS“
Serbian News Media pre 3 minutajoš 22 povezane
Vučić: Delegacija EP dolazi u Beograd nepozvana, neću da se sretnem s njima
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih