Povezane vesti
Beloruski aktivista u kućnom pritvoru u Beogradu čeka izručenje u Minsk: „Dobio sam pismo KGB-a, advokati su mi rekli da…
Nova 07.07.2024
Ako se vratim u Belorusiju, preti mi do 25 godina zatvora, a možda i smrtna kazna. Posle jednog poziva KGB-a, advokati su mi savetovali da odmah napustim zemlju, kaže za N1 beloruski aktivista i novinar Andrej Gnjot, koji u kućnom pritvoru u Beogradu… »
(INTERVJU) Andrej Gnjot: Posle poziva KGB-a, imao sam dva sata da odem iz Belorusije, ako se vratim, preti mi i smrtna kazna
N1 Info 07.07.2024
Ako se vratim u Belorusiju, preti mi do 25 godina zatvora, a možda i smrtna kazna. Posle jednog poziva KGB-a, advokati su mi savetovali da odmah napustim zemlju, kaže za N1 beloruski aktivista i novinar Andrej Gnjot, koji u kućnom pritvoru u Beogradu… »
(INTERVJU) Andrej Gnjot: Posle poziva KGB-a, imao sam dva sata da odem iz Belorusije, ako se vratim, preti mi i smrtna kazna
N1 Info 07.07.2024
Vesti dana »
(Video) Ljudi zatrpani živi, ima više od 100 mrtvih! Apokalipsa kakvu svet nije video nosi sve pred sobom: Vodeni džin guta zgrade i mostove, čitava naselja zbrisana sa lica zemlje u sekundi
Blic pre 2 satajoš 46 povezanih
Trener Hetafea odao priznanje Saši Iliću i najavio težak meč u Humskoj
RTS pre 1 satjoš 48 povezanih
Prosečna plata u junu u Srbiji bila 120.000 dinara, polovina zaposlenih radila za manje od 95.000
Jugmedia pre 2 satajoš 45 povezanih
Skupština završena za danas, poslanici vlasti se tri sata jedini javljali za reč po amandmanima
Beta pre 4 satijoš 49 povezanih