Povezane vesti
Beloruski aktivista u kućnom pritvoru u Beogradu čeka izručenje u Minsk: „Dobio sam pismo KGB-a, advokati su mi rekli da…
Nova 07.07.2024
Ako se vratim u Belorusiju, preti mi do 25 godina zatvora, a možda i smrtna kazna. Posle jednog poziva KGB-a, advokati su mi savetovali da odmah napustim zemlju, kaže za N1 beloruski aktivista i novinar Andrej Gnjot, koji u kućnom pritvoru u Beogradu… »
(INTERVJU) Andrej Gnjot: Posle poziva KGB-a, imao sam dva sata da odem iz Belorusije, ako se vratim, preti mi i smrtna kazna
N1 Info 07.07.2024
Ako se vratim u Belorusiju, preti mi do 25 godina zatvora, a možda i smrtna kazna. Posle jednog poziva KGB-a, advokati su mi savetovali da odmah napustim zemlju, kaže za N1 beloruski aktivista i novinar Andrej Gnjot, koji u kućnom pritvoru u Beogradu… »
(INTERVJU) Andrej Gnjot: Posle poziva KGB-a, imao sam dva sata da odem iz Belorusije, ako se vratim, preti mi i smrtna kazna
N1 Info 07.07.2024
Vesti dana »
Crveni meteo-alarm u Srbiji, od četvrtka kakvo-takvo osveženje – stari saveti za građane i dalje na snazi
RTS pre 27 minutajoš 26 povezanih
Vučić na obeležavanju Dana sećanja na sve stradale i prognane u oružanoj akciji "Oluja"
Euronews pre 2 minutajoš 22 povezane
Teška noć na ulicama Beograda! Pešak (40) pokošen u Jajincima, lekari se bore za njegov život: Oboren i motociklista kod Sava centra
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Napad na Moskovsku oblast, petoro stradalo; Iran odustao od napada na tri cilja u Ukrajini
RTV pre 52 minutajoš 8 povezanih