Повезане вести
"Покраден сам, Штета је 250.000 €, чувао сам за спот са Војажем!" Баки Прасету лопови упали у кућу, реаговала и полиција
Курир 07.07.2024
Бака Прасе у последње време своје пратиоце често уме да изненади са неочекиваним вестима, што је и сада био случај када је обавестио јавност да је покраден. Наиме инфлуенсер тренутно борави у Хрватској, одакле се огласио и… »
Бака Прасе: "Покраден сам у Хрватској! Украли су ми ролексе, кеш, одећу у вредности од 250.000 евра"
Телеграф 07.07.2024
Препоручујемо. Јутјубер Богдан Илић, познат као Бака Прасе, саопштио је путем друштвене мреже Инстаграм да је покраден у Хрватској. Подсетимо, он је зарад снимања спота боравио у Новаљи, а са њим су били и други јутјубери, као… »
Баки прасету упали у кућу, полиција одмах реаговала: Јутјубер открио детаље: "Покраден сам, штета је 250.000 евра, чувао сам…
Блиц 07.07.2024
Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, тренутно борави у Хрватској одакле се огласио са лошим вестима. Наиме, како Бака Прасе тврди, током ноћи је провалник ушао у кућу у којој борави и однео ствари у вредности од око… »
Вести дана »

Дачић на маргинама Конференције у Лондону са британском министарком Махмуд: Фокус на борби против криминала и јачу полицијске сарадње
Блиц пре 8 сатијош 2 повезане

(Радарски снимак) уживајте до овог дана, а онда стиже потпуни обрт! Температура пада и баш ће да пљушти, а ево шта нам следи за викенд
Блиц пре 2 минутајош 3 повезане

Општина плаћа чување унука: Због недостатка места у вртићима бака-дека сервис биће финансиран из буџета, а ово је једини услов
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Казна за пешака: 40.000 динара Стручњаци упозоравају где и како највише гину: "Остварите контакт 'очи у очи" и овако се облачите"
Блиц пре 37 минутајош 1 повезана

Пољски шеф дипломатије упозорио да Европа мора бити спремна на руске нападе
Данас пре 8 сатијош 1 повезана