Povezane vesti
Nakon smrti majke, Cakanu zadesila još jedna tragedija
Svet plus 07.07.2024
Dragica Radosavljević Cakana, pre izvesnog vremena ostala je bez majke, a sada je popularna pevačica otkrila da se u njenoj porodici dogodila još jedna tragedija. U emisiji "Premijera Vikend Specijal", Cakana je ispričala kroz kakav težak period je… »
Nova tragedija u domu naše poznate pevačice! Cakana nakon smrti majke progovorila o bolnim temama: U međuvremenu je umro...
Kurir 07.07.2024
Dragica Radosavljević Cakana, nedavno ostala bez najveće podrške i oslonca - njene majke, međutim tu nije bio kraj tužnim događajima koji su zadesili njenu porodicu. - Mama mi je preminula pore 45 dana, sada sam došla iz Leposavića davali smo mami… »
(Video) "moje tajne su javne, nemam čega da se plašim": Paparaco Dragane Mirković sa majkom na aerodromu:"Jako smo vezani…
Blic 07.07.2024
Dragana Mirković nedavno je saopštila da se nakon više od dve decenije razvodi od supruga Tonija Bijelića sa kojim ima dvoje dece, a od tada pevačica se u potpunosti posvetila poslu. Dragana Mirković svakodnevno nastupa, a sada smo pevačicu… »
Dve tragedije u domu naše pevačice: Nakon smrti majke izgubila još jednog člana porodice: "Oni su sada naši anđeli…
Blic 07.07.2024
Pevačica Dragana Radosavljević Cakana nedavno je prošla kroz jako težak period kada joj je preminula majka, a sada je otkrila da je njenom suprugu nedugo zatim preminuo otac. - Mama mi je preimnula pre 45 dana, sada sam došla iz Leposavića davali… »
Tragedija u porodici Dragice Radosavljević Cakane: Izgubila majku, pa je sačekao još jedan veliki gubitak
Telegraf 07.07.2024
Preporučujemo. Pevačica Dragica Radosavljević Cakana prošla je kroz veoma bolan i težak period. Sada je smogla snagu da o tome javno govori, pred kamerama emisije "Premijera - Vikend specijal". - Mama mi je preimnula pre 45 dana, sada sam došla iz… »
Vesti dana »
"Veliki test i za njih i za nas": Dačić o blokadi Autokomande: Saobraćaj će biti preusmeravan tokom 24 sata, molim građane za strpljenje
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Posle „maskarade“ od izbora u Belorusiji: Ostaju na snazi sankcije EU protiv režima Lukašenka
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Planinar sa povredom glave zaglavljen među stenama: Detalji drame u Sićevačkoj klisuri
Blic pre 6 satijoš 1 povezana