Povezane vesti
U srednjim stručnim školama 600 nepopunjenih mesta nakon drugog upisnog roka
Euronews 07.07.2024
Najviše slobodnih mesta nakon drugog upisnog roka za srednje škole ostalo je na trogodišnjim obrazovnim profilima, kao i u pojedinim gimnazijama. Prema podacima dostupnim na portalu "Moja srednja škola" oko 500 slobodnih mesta ostalo je za treći… »
U srednjim stručnim školama 600 nepopunjenih mesta nakon drugog upisnog roka
NIN 07.07.2024
Najviše slobodnih mesta nakon drugog upisnog roka za srednje škole ostalo je na trogodišnjim obrazovnim profilima, kao i u pojedinim gimnazijama. Prema podacima dostupnim na portalu "Moja srednja škola" oko 500 slobodnih mesta ostalo je za treći… »
Ostalo mesta za dvadeset razreda u srednjim stručnim školama 600 nepopunjenih mesta nakon drugog upisnog roka
Dnevnik 07.07.2024
BEOGRAD: Najviše slobodnih mesta nakon drugog upisnog roka za srednje škole ostalo je na trogodišnjim obrazovnim profilima, kao i u pojedinim gimnazijama. Prema podacima dostupnim na portalu "Moja srednja škola" oko 500 slobodnih mesta ostalo je za… »
Oko 500 slobodnih mesta na zanatima posle drugog kruga upisa u srednje škole: Mesta ima i u gimnazijama
Telegraf 07.07.2024
U srednjim stručnim školama 600 nepopunjenih mesta nakon drugog upisnog roka. Najviše slobodnih mesta nakon drugog upisnog roka za srednje škole ostalo je na trogodišnjim obrazovnim profilima, kao i u pojedinim gimnazijama. Prema podacima dostupnim… »
Vesti dana »
Glišić i Mesarović preuzimaju ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović
RTV pre 39 minutajoš 3 povezane
Talas napada dronovima na Kijev; ruska PVO tokom noći oborila skoro 40 bespilotnih letelica
RTS pre 52 minutajoš 3 povezane