Povezane vesti
Švarceneger čestitao rođendan Staloneu: “Ti si legenda, inspirišeš mene i milijarde ljudi” (FOTO)
Vesti online 07.07.2024
Arnold Švarceneger na svom Instagram profilu čestitao je 78. rođendan Silvesteru Staloneu. Legendarni glumac objavio je nekoliko zajedničkih fotografija snimljenih tokom njihovih dugogodišnjih karijera. “Srećan rođendan prijatelju moj. Ti si… »
Švarceneger čestitao rođendan Staloneu: "Ti si legenda, inspirišeš mene i milijarde ljudi" FOTO
B92 07.07.2024
Arnold Švarceneger na svom Instagram profilu čestitao je 78. rođendan Silvesteru Staloneu. Legendarni glumac objavio je nekoliko zajedničkih fotografija snimljenih tokom njihovih dugogodišnjih karijera. "Srećan rođendan prijatelju moj. Ti si… »
Vesti dana »
Amerika "buši" Međunarodni krivični sud: Sad neće izvršiti naloge za hapšenje Netanijahua i Galanta
Kurir pre 3 satajoš 9 povezanih
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 7 satijoš 6 povezanih
Oglasio se i Zelenski: "Ispaljivanjem nove ruske rakete eksalirana situacija i prekršena Povelja UN"
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Politika pre 5 satijoš 2 povezane