Povezane vesti
Švarceneger čestitao rođendan Staloneu: “Ti si legenda, inspirišeš mene i milijarde ljudi” (FOTO)
Vesti online 07.07.2024
Arnold Švarceneger na svom Instagram profilu čestitao je 78. rođendan Silvesteru Staloneu. Legendarni glumac objavio je nekoliko zajedničkih fotografija snimljenih tokom njihovih dugogodišnjih karijera. “Srećan rođendan prijatelju moj. Ti si… »
Švarceneger čestitao rođendan Staloneu: "Ti si legenda, inspirišeš mene i milijarde ljudi" FOTO
B92 07.07.2024
Arnold Švarceneger na svom Instagram profilu čestitao je 78. rođendan Silvesteru Staloneu. Legendarni glumac objavio je nekoliko zajedničkih fotografija snimljenih tokom njihovih dugogodišnjih karijera. "Srećan rođendan prijatelju moj. Ti si… »
Vesti dana »

Firma "Genasys" demantuje da je na protestu u Beogradu korišćen njihov "zvučni top", pominju "vorteks"
Blic pre 6 satijoš 4 povezane

Uhapšeni po osnovu sumnje na neovlašćenu proizvodnju i promet opojnih droga
ObjektiVa pre 5 satijoš 1 povezana

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Izgubila sam brata jedinca": Potresna ispovest sestre Jovana koji je stradao u požaru u klubu u Padinskoj Skeli: "Ležao je pored zamrzivača"
Blic pre 33 minutajoš 1 povezana

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji
Danas pre 9 satijoš 1 povezana