Повезане вести

Гори Силверстон, гори Британија - Хамилтон победио после две и по године!

Гори Силверстон, гори Британија - Хамилтон победио после две и по године!

Спортске.нет 07.07.2024
Возач Мерцедеса Луис Хамилтон победио је на трци за Велику награду Велике Британије на стази Силверстон. Како сезона одмиче, тако добијамо све боље и уједначаније трке. Врхунска борба у Силверстону од самог почетка, па до краја… »
Хамилтон: Желео сам победу за Мерцедес на Силверстону

Хамилтон: Желео сам победу за Мерцедес на Силверстону

Радио сто плус 07.07.2024
“Од 2021. године, свакога дана устајем и борим се да тренирам како бих се посветио задатку и радио колико могу са овим невероватним тимом. Ово је моја последња трка овде са овим тимом. Толико сам желео победу за њих, пошто их… »
Британац славио на својој писти: Хамилтон победио на Силверстону, 104. тријумф у Формули 1

Британац славио на својој писти: Хамилтон победио на Силверстону, 104. тријумф у Формули 1

Курир 07.07.2024
Седмоструки светски шампион Луис Хамилтон из Мерцедеса победио је данас у трци Формуле 1 за Велику награду Велике Британије и остварио 104. победу у каријери.Хамилтон је у завршници успео да сачува предност у односу на актуелног… »
Хамилтон до 104. победе “код куће” на Силверстону, чекао 56 трка на тријумф (фото, видео)

Хамилтон до 104. победе “код куће” на Силверстону, чекао 56 трка на тријумф (фото, видео)

Спортски журнал 07.07.2024
Друго место заузео је Верстапен са 1,4 секунди заостатка, а трећи је био Ландо Норис из Мекларена са 7,5 секунди заостатка. Седмоструки светски шампион Луис Хамилтон из Мерцедеса победио је у трци Формуле 1 за Велику награду… »
Хамилтон одушевљен: Сумњао сам да сам довољно добар…

Хамилтон одушевљен: Сумњао сам да сам довољно добар…

Спорт клуб 07.07.2024
Седмоструки шампион Формуле 1 Луис Хамилтон био је пресрећан после тријумфа пред домаћом публиком на Великој награди Велике Британије. Возач Мердецеса је Хамилтон је претходни тријумф остварио у Саудијској Арабији почетком… »
Какав возач! Оборио рекорд Шумахера: Хамилтон се вратио на престо у Силверстону

Какав возач! Оборио рекорд Шумахера: Хамилтон се вратио на престо у Силверстону

Вечерње новости 07.07.2024
Возач Мерцедеса, Луис Хамилтон победник је трке за Велика награда Велике Британије. Фото: Профимедиа Возач Мерцедеса је тако дошао до прве победе после више од три године, јер је последњи пут славио на трци у Саудијској Арабији… »
Хамилтон пресрећан после победе: "Били смо приморани..."

Хамилтон пресрећан после победе: "Били смо приморани..."

Телеграф 07.07.2024
Хамилтон је тако дошао до првог тријумфа после 945 дана. Возач Мерцедеса, Луис Хамилтон, славио је на трци Формуле 1 за Велику награду Британије. Хамилтон је тако дошао до првог тријумфа после 945 дана, а након трке није крио… »
Хамилтон победио на Силверстону, 104. тријумф у Формули 1

Хамилтон победио на Силверстону, 104. тријумф у Формули 1

Радио сто плус 07.07.2024
Хамилтон је у завршници успео да сачува предност у односу на актуелног шампиона Макса Верстапена из Ред Була и да оствари прву победу од трке у Саудијској Арабији 2021. То је његова последња трка за Мерцедес на домаћој стази на… »
Хамилтон победио на Силверстону

Хамилтон победио на Силверстону

Радио 021 07.07.2024
Седмоструки светски шампион Луис Хамилтон из Мерцедеса победио је у трци Формуле 1 за Велику награду Велике Британије и остварио 104. победу у каријери. Хамилтон је у завршници успео да сачува предност у односу на актуелног… »
Најлепше је код куће: Хамилтон у Британији дошао до прве победе после 945 дана

Најлепше је код куће: Хамилтон у Британији дошао до прве победе после 945 дана

Телеграф 07.07.2024
Занимљиво, ово је први тријумф Хамилтона после готово две и по године. Британски возач Формуле 1, Луис Хамилтон, славио је на трци за Велику награду Британије! Занимљиво, ово је први тријумф Хамилтона после готово две и по… »
Раселу "пол позиција" на домаћем терену у Силверстону, Ферстапен креће четврти

Раселу "пол позиција" на домаћем терену у Силверстону, Ферстапен креће четврти

Телеграф 07.07.2024
Трка се вози у недељу послеподне. Возач Мерцедеса Џорџ Расел освојио је пол позицију пред сутрашњу трку за Велику награду Британије у Формули 1. Само шест дана након победе у Аустрији Британац је био најбржи у квалификацијама… »

Вести дана »