Povezane vesti
Baka Prase pokraden u Hrvatskoj FOTO
B92 07.07.2024
Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, na svom Instagram profilu obavestio je pratioce da je pokraden u Hrvatskoj. Kako navodi, on ovih dana boravi na Pagu zbog snimanja spota. "Pokraden sam. Sinoć nam je neko upao u kuću, pokupio sve stvari iz nje… »
„Opljačkan sam, šteta je 250.000 evra“: Baka Prase tvrdi da su mu ukradeni roleksi, novac i odeća, nudi nagradu za…
Nova 07.07.2024
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, saopštio je da je pokraden u Hrvatskoj. Naime, on je zbog snimanja spota boravio u Novalji sa ekipom, a sada je saopštio da su ih tamo opljačkali. „Pokraden sam. Sinoć nam je neko upao u kuću… »
Baka Prase: "Nagrada 25.000€ za informacije, pljačka se dogodila blizu Novalje! Preživeli roli je na ruci"
Telegraf 07.07.2024
Preporučujemo. Jutjuber Baka Prase saopštio je pratiocima na Instagramu da je pokraden u Hrvatskoj. Zarad snimanja spota za pesmu sa Vojažem, Baka je boravio u Novalji, a sa njim su, sudeći po objavama, bili i drugi jutjuberi. - Pokraden sam. Sinoć… »
Vesti dana »
Hiljade na ulicama Kragujevca: Želimo pravdu, zahtjevi nisu ispunjeni
Al Jazeera pre 24 minutajoš 49 povezanih
Napad u Švedskoj: „Oko 10 mrtvih“ u pucnjavi u školi za odrasle
N1 Info pre 13 minutajoš 35 povezanih
Digla se magla nad Srbijom, krenulo je: Kragujevčani podržali ispred Palate pravde porodicu Milivojević čiji je sin poginuo u „namenskoj” u Lučanima
Danas pre 4 satijoš 18 povezanih
Nis traži 90 dana od Amerike, a evo šta kažu Hrvati! Šef JANAF-a: Nikome nije u interesu da Srbija ostane bez nafte
Mondo pre 2 satajoš 33 povezane