Povezane vesti
"Muvaju me penzioneri": Radi Manojlović poruke šalju muškarci 65+, a jedan frajer je zbog nje ostao švorc: "Dao mi je…
Blic 07.07.2024
Pevačica Rada Manojlović spremila je novi album, a sada je za "Blic" otkrila zbog čega još uvek nije objavila pesme. - Album je gotov, sve je spremno, ali čekam pravi trenutak. Nisam želela da bacam bisere pred svinje, da tako kažem. Kad u nešto… »
"Javljaju mi se penzioneri 65+" Rada Manojlović o ljubavi, dotakla se privatnog veselja: Bakšiš skupljala u tanjir!
Kurir 07.07.2024
Pevačica Rada Manojlović spremila je novi album, a nedavno je osvanuo snimak sa nastupa na kom se vidi kako Rada nosi bakšiš u tanjiru, a sada je otkrila kako je došlo do te situacije. - Taj bakšiš delimo svi, simpatično mi je što uvek postoji… »
Vesti dana »
Ukrajina i Moldavija produbljuju saradnju; Sijarto: Mađarska neće plaćati cenu ratova drugih naroda
RTS pre 31 minutajoš 3 povezane
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
„Postoje samo dva pola – muški i ženski“: SAD obustavile izdavanje pasoše sa oznakom X
Danas pre 12 satijoš 1 povezana