Povezane vesti
Milan Knežević najavio odlaganje Vučićeve posete Crnoj Gori za kraj meseca
Nova 07.07.2024
Lider crnogorske Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević nagovestio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić neće doći u Crnu Goru 12. jula kao što je prethodno najavio, već - krajem meseca. „To što predsednik Srbije neće doći 12. jula u Crnu… »
Knežević najavio odlaganje Vučićeve posete Crnoj Gori, za kraj jula
Novi magazin 07.07.2024
Lider crnogorske Demokratske narodne partije Milan Knežević nagovestio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić neće doći u Crnu Goru 12. jula kao što je prethodno najavio, već - krajem meseca. "To što predsednik Srbije neće doći 12. jula u Crnu Goru… »
Milan Knežević poručio željku ivanoviću: Aleksandar Vučić, pored svih drugih krivica, označen je krivim i što je more hladno…
Kurir 07.07.2024
Piše: Milan Knežević, predsednik Demokratske narodne partije Crne Gore Željko Ivanović prilično podsjeća na mene kad sam imao 11 godina, da me pomalo hvata horor jeza nalik "Stravi u ulici Brestova". Tako sam 30.05.1991. na željezničkoj stanici… »
Vesti dana »
Održana sednica Saveta bezbednosti UN o Kosovu i Metohiji - Đurić: Srbija nije deo problema, mi smo deo rešenja
RTV pre 3 satajoš 40 povezanih
Stanković posle pobede protiv Spartaka: "Ovo je veče Saleta Kataija"
Dnevnik pre 2 satajoš 64 povezane
Van kontrole Tramp žestoko izvređao bivše saveznike: "Oni su glupi ljudi, nikoga nije briga za njih"
Telegraf pre 56 minutajoš 52 povezane
Udruženje Međunarodni transport: Nema protesta vozača, radi se na obezbeđenju viza ‘D’
Radio sto plus pre 1 satjoš 34 povezane
Repertoar Cine Grand BIG Čačak bioskopa za uskršnje praznike: Aktuelni naslovi i četiri nova filma
Morava info pre 6 satijoš 33 povezane