Povezane vesti
Al Paćino žali što je odbio ovu ulogu: "Pogrešio sam" VIDEO
B92 07.07.2024
Al Paćino ostvario je jednu od najimpresivnijih karijera u kinematografiji. Legendarni glumac svoje putovanje počeo je 1969. godine i otad je osvojio jednog Oskara, jednu nagradu BAFTA, dva Emija, dva Tonija i četiri Zlatna globusa. Ne žali ni za čim… »
„Pogrešio sam, ali više nije ni važno“: Al Paćino žali što je odbio samo jednu ulogu
Nova 07.07.2024
Holivudski glumac Al Paćino ostvario je jednu od najimpresivnijih karijera u kinematografiji. Legendarni glumac svoje putovanje počeo je 1969. godine i otad je osvojio jednog Oskara, jednu nagradu BAFTA, dva Emija, dva Tonija i četiri Zlatna globusa. Ne… »
Al Paćino žali što je odbio samo jednu ulogu: Pogrešio sam
Nedeljnik 07.07.2024
Holivudski glumac Al Paćino ostvario je jednu od najimpresivnijih karijera u kinematografiji. Legendarni glumac svoje putovanje počeo je 1969. godine i otad je osvojio jednog Oskara, jednu nagradu BAFTA, dva Emija, dva Tonija i četiri Zlatna globusa. Ne… »
Vesti dana »

Na današnji dan pre 30. godina počela zloglasna "Oluja, Štrbac: Bio je to ratni zločin, 66 odsto stradalih civili
RTV pre 2 minutajoš 29 povezanih

Uskoro ističe ultimatum koji su SAD dale Rusiji: Tramp potvrdio da njegov izaslanik ide u Moskvu
Radio 021 pre 17 minutajoš 14 povezanih

Rusija: Napadnut Volgograd, gori železnička stanica; Tramp: Vitkof bi mogao da otputuje u Rusiju
RTS pre 37 minutajoš 12 povezanih

Blaga Marija, prema narodnom verovanju treba da zapalite sveću za ispunjenje želja
RTS pre 37 minutajoš 11 povezanih