Повезане вести
Ал Паћино жали што је одбио ову улогу: "Погрешио сам" ВИДЕО
Б92 07.07.2024
Ал Паћино остварио је једну од најимпресивнијих каријера у кинематографији. Легендарни глумац своје путовање почео је 1969. године и отад је освојио једног Оскара, једну награду БАФТА, два Емија, два Тонија и четири Златна… »
„Погрешио сам, али више није ни важно“: Ал Паћино жали што је одбио само једну улогу
Нова 07.07.2024
Холивудски глумац Ал Паћино остварио је једну од најимпресивнијих каријера у кинематографији. Легендарни глумац своје путовање почео је 1969. године и отад је освојио једног Оскара, једну награду БАФТА, два Емија, два Тонија и… »
Ал Паћино жали што је одбио само једну улогу: Погрешио сам
Недељник 07.07.2024
Холивудски глумац Ал Паћино остварио је једну од најимпресивнијих каријера у кинематографији. Легендарни глумац своје путовање почео је 1969. године и отад је освојио једног Оскара, једну награду БАФТА, два Емија, два Тонија и… »
Вести дана »
Нови пожар код Маглича, ванредна ситуација у Кладову и борба са ватром у Пешчари
Наслови.аи пре 34 минутајош 70 повезаних
Јак топлотни талас стиже на југ Србије: Температуре локално и до 42 степена, расте опасност од пожара
Глас југа пре 11 сатијош 19 повезаних
Студенткиња приведена испред куће током приватног славља: Студенти тврде да је полиција насилно убацила у возило
Решетка пре 8 сатијош 10 повезаних