Povezane vesti
Pevačica besna jer su joj grudi uporedili sa palačinkama! Nakon negativnih komentara se odmah oglasila: Jel to nekome smešno?…
Kurir 07.07.2024
Pevačica Vanja Mijatović proslavila se u takmičenju " Zvezde Granda". Vanja je rodom iz Kragujevca, a zbog karijere preselila se u Beograd. Ona je sada u jednom intrevjuu prokomentarisala negativne komentare koje dobija vezano za njen garderober: - Meni… »
"Kažu da su mi grudi kao palačinka, jel to nekome: Smešno?" Naša pevačica na meti negativnih komentara, odbrusila javno…
Blic 07.07.2024
Pevačica Vanja Mijatović proslavila se u takmičenju "Zvezde Granda". Vanja je rodom iz Kragujevca, a zbog karijere preselila se u Beograd. Ona je sada u jednom intrevjuu prokomentarisala negativne komentare koje dobija vezano za njen garderober: - Meni… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano na severu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas sa velikim temperaturnim oscilacijama
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 31 povezana

Agencija UN potvrdila normalne nivoe zračenja u blizini nuklearne elektrane Kursk
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane

Vučić predstavio nove ekonomske mere: Niže cene hrane i kredita, popust na računima za struju
NIN pre 13 minutajoš 105 povezanih

Odlazak za Malog Kalemegdana: Crvena zvezda se oprostila od još jedne legende
Nova pre 13 minutajoš 19 povezanih