Povezane vesti
Bajden ne planira da se povuče iz izborne trke, cilj mu je da ponovo ujedini Ameriku
Insajder 07.07.2024
Američki predsednik Džozef Bajden danas je izjavio da je njegov cilj da “ponovo ujedini Ameriku”, kao i da je veliki optimista kada je budućnost u pitanju ako se Amerikanci budu držali zajedno. On je to izjavio u govoru u jednoj crkvi u severozapadnoj… »
Bajden se našalio na račun svojih godina: Možda izgledam kao da mi je 40, ali ja sam već dugo tu
Euronews 07.07.2024
Američki predsednik Džozef Bajden danas je izjavio da je njegov cilj da "ponovo ujedini Ameriku", kao i da je veliki optimista kada je budućnost u pitanju ako se Amerikanci budu držali zajedno. On je to izjavio u govoru u jednoj crkvi u severozapadnoj… »
Vesti dana »
Noć kada se ukazalo fudbalsko božanstvo: Lionel Mesi het-trikom poveo Argentinu u odbranu svetske titule
Kurir pre 42 minutajoš 13 povezanih
Na današnji dan, 17. jun: Zabranjena upotreba bojnih otrova u ratu, zabranjen veći broj privatnih i nezavisnih radio stanica u SR Jugoslaviji...
N1 Info pre 32 minutajoš 2 povezane
Danas smena sunca i oblaka, a evo gde će grmeti i pljuštati: Temperatura do 31°C
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane
Danas treći dan male mature, osmaci polažu test iz jednog od pet izabranih predmeta
Telegraf pre 7 minutajoš 3 povezane