Повезане вести

Бајден: Циљ ми је да поново ујединим Америку

Бајден: Циљ ми је да поново ујединим Америку

Политика 07.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден данас је изјавио да је његов циљ да “поново уједини Америку”, као и да је велики оптимиста када је будућност у питању ако се Американци буду држали заједно. Он је то изјавио у говору у једној… »
Бајден не планира да се повуче из изборне трке, циљ му је да поново уједини Америку

Бајден не планира да се повуче из изборне трке, циљ му је да поново уједини Америку

Инсајдер 07.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден данас је изјавио да је његов циљ да “поново уједини Америку”, као и да је велики оптимиста када је будућност у питању ако се Американци буду држали заједно. Он је то изјавио у говору у једној… »
Бајден се нашалио на рачун својих година: Можда изгледам као да ми је 40, али ја сам већ дуго ту

Бајден се нашалио на рачун својих година: Можда изгледам као да ми је 40, али ја сам већ дуго ту

Еуроневс 07.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден данас је изјавио да је његов циљ да "поново уједини Америку", као и да је велики оптимиста када је будућност у питању ако се Американци буду држали заједно. Он је то изјавио у говору у једној… »

Вести дана »